開聲叫個大陸佬唔好打尖去排隊,比個大陸佬屌返轉頭

119 回覆
677 Like 5 Dislike
而家香港係

見到一定幫
因為我都會屌
如果你同佢口角再動武,班死警犬只會差廚你而放生啲支那人

所以喺香港地,香港人根本係最弱勢
我反而試過排過海巴士
有15-20人排緊
有兩個大陸妹喺前面望車站牌, 望完又唔行開, 之後又有其他蝗企喺佢地附近, 我都知佢地籠野
車一埋站佢地果然即刻行上車
我喝鳩佢地 "排隊啦屌你老母"
佢地即刻縮, 唔敢望我行走
我後面D香港人細細聲 "排隊啦.."

香港人要見到你個勢強佢先會埋黎抽水
你個勢弱俾人屌返轉頭, 佢會唔出聲扮睇唔到
唔知我係咪惡同大聲,好幾次d人打尖都驚咗我,一次喺紅橋d垃圾坐B3X喺深圳灣過到嚟轉車一見架58M就想第一個衝上車,我企第六、七左右用蝗語大叫:排隊!之後死死地氣行去排尾; 另一次又係紅橋又係B3X d大陸人,又係想衝上260X,今次我排第一,我話麻煩你排隊,之後條友真係排隊尾,仲要見到佢排錯隊無上到車
打返佢尖
你係女咪有人幫你囉
係op都試過比大陸女人打尖
排緊隊玩過山車, 佢地一野zip幾個人 zip zip下去左我前面
我即刻屌柒佢地 仲扮晒野話想睇下之後繼續zip入條隊
之後我再大大聲屌 佢地先肯行返去後面排
其他人係到食花生
完全唔覺香港人團結
呢樣野反而南亞人同支那人更加優勝

香港人標準心態=食花生,隔岸觀火,睇人仆街
屌係囉
我同事都會出聲既其實 但係始終都係女仔唔夠啲大陸佬惡
就前幾日又係咁比人打尖
我上車睥左條撚樣一下 條撚樣兇鳩我睥乜撚野
如果得我一個我真係同佢嘈落去
但係有同事喺到又唔想發癲
係香港最正確做法:理尻你有冇打其他人尖,總之打我尖就命都唔要都同你癲。
好撚憎人打尖,無啲秩序,通常見到會西面再望實佢,唔自動自覺就會岀聲叫佢跟隊。
唔好打支那人呀...唔係話有追數期...拉你返上去呀...
西面冇用架啦,依家啲支那人面皮成尺厚,一係屌鳩佢,一係拉走佢,一係兩樣一齊做
周不時都遇過
我會啤實佢,再用袋(硬袋)大力頂
後排d 人就會識跟我尾 最後條撚樣都係最後上車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞