開聲叫個大陸佬唔好打尖去排隊,比個大陸佬屌返轉頭

119 回覆
677 Like 5 Dislike
又係典型地盤款新香港人大陸佬
話我咁多事,個個都係咁上車,你做咩搞我,同佢屌左幾句
其他人又真係唔出聲當睇戲
我在場我一定幫口屌
咁我都打埋尖算
中國人洗撚排隊架?
在場一定幫手屌.
下次我自己上到車就理鳩得佢,啲人當睇戲咁眼望望,唔知仲有無人拍片當笑話咁擺上網
人人唔理,然後有樣學樣
支那就係咁支那化香港
agree
我試過屌啲廢老
試過同你差唔多情況
利申 藍絲
我果陣鬧一班大陸婆打尖
佢地唔撚理之餘仲話返我
於是我發揮女人最大武器~扮慘
有個香港姨姨即刻叫我排佢前面
頂住班大陸婆

真係睇下附近有冇好嘅香港人肯幫手
我都會出聲屌
但香港人令人好心淡
我都會幫手屌
我都試過,有次送女朋友上巴士,個支那音地盤佬企係隊頭想搵位聶,我都正常音量叫佢排隊。佢原本話沒,我就話唔好話著你,你直接上左啦。 之後佢就發爛渣沖上車同屌我老母。 成條隊沒人理,司機又唔理,佢一路行一路屌我
我都試過
香港人成日話團結
去到依啲位就成碌撚咁唔幫手出聲
多一把聲,依啲撚樣收硬皮
報驚啦
習慣上車撞開佢 戴耳機由鳩佢係側邊屌
你一俾人打 啲人就拎手機影 咁就開始淨係影到佢郁手打手

啲大陸佬最興扮無辜 有撞錯冇放過
冇用架,要出手打柒佢先識驚
你唔打到佢斷手斷腳佢係唔會驚
如果佢打尖令你返工遲到冇咗份工你仲可唔可以講得出呀
就算你唔屌佢都要頂住個身位先好上車,咪比佢早過你上
應機啦三毛,死撚咗呀
我公司附近有幾個盤
真係每日都見證住班大陸佬大陸嬸打尖
曾經試過最仆街係原本排第五個 到架巴士黎到時可以變左第十幾個
試過同啲呀嬸講叫佢地唔好再逼 會比佢地鬧我:咁多野講有車就上啦
試過直頭有一排日日都拎住部cam影鳩住佢地
佢地就會排得好啲啲 但係就係咁屌我臭閪多事
仲話要告返我侵犯佢地私隠都on撚9
都試過同巴士公司投訴 (扮唔同角色 eg.附近居民/附近做野既人/附近學校學生家長 etc)
叫佢地搵個人黎管理一下 (因為司機都唔撚理)

不過做左以上咁多野
都係無撚用!!!!
個次係輕鐵屌到個啊叔企係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞