開聲叫個大陸佬唔好打尖去排隊,比個大陸佬屌返轉頭

119 回覆
677 Like 5 Dislike
你咪試下係外國打尖,下場仲慘
想知點屌
想學 有時搭地鐵都俾人打尖 尤其是啲阿婆
試過出聲屌
其實唔係打我尖係打前面啲人尖嘅
無人幫手之餘比個呀姐屌返轉頭
拖佢出黎打
返工時間搭d經多地盤嘅線就基本上有支那人打尖,有d係擺明打尖擺明係無恥嗰款,另外有d就唔跟隊尾,一路揾條隊入面有冇人識。有就扮熟變相打尖
可惜,我在場一定一齊屌爆佢,最撚憎人唔守規矩,理撚得你港豬定大陸閪
仲有一種情況,架巴士唔對站停,之後排隊嘅人又唔順返次序,搞到排後面d人上車先
幫口屌樓主
不嬲都係咁,你幫人會比人話你唔好搞事添
各家自掃門前雪就岩
撐你,有機會見到一定幫手屌
試過出聲屌果D一上車攬撚住條柱,盲撚左睇唔到人,剩係見到 wechat message 既大陸婆,過左幾個站都係咁。見附近D人冇位扶差D仆街,我開聲鬧Q佢。條八婆好撚唔願豆死死氣放返條柱出梨。

無人願意出手,出完手仲好似我搞事咁,但條柱清左有位hold,D人又曉即刻走埋去。今時今日香港搞成咁,同埋D蝗可以咁撚惡,都係我地香港人自己衰自私搞成既
香港人唔夠團結
仲有d人仲係大中華血濃於水心態
試過有一次中學雞補完習等巴士排第一
架車黎個時左邊有個蝗想打我尖
原本我想好聲好氣同佢講叫佢排翻好
點知可能太攰好燥一講就勁惡勁大聲
嚇到佢話我排我排
之後佢攝我後面
試過係沙田落車
有個地盤呀叔企我後面
門都未開就想ZIP位
所以我頂住佢
點知佢突然發癲咁好大力一野發開唒前面擋住佢既人
我紥咗馬都失平衡
真係痴撚線

結果佢衝到出去咪又係排隊搭電梯
唔走就扯走佢
屌佢老母丫大陸狗
係囉一個位都要打尖
香港人好撚多on9俾人假都唔山聲
支持樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞