是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍(2)

163 回覆
62 Like 2 Dislike
作者要睇下日本片了解下女女係點搞
女人嘅下體同肛門都生得後過男人
陰道嘅位置大概係天靈蓋正下方 姐係真係兩條腿中間 咁陰蒂就位於陰道前半隻手指公咁

所以兩條女直站喺度磨 磨到下世紀都唔會磨到陰蒂 咪話陰蒂 邊閪邊都掂唔到

而且女人都有包皮 陰蒂係藏喺包皮下 要特登反出來先會有少少少少嘅突出

同埋 女人的確會出水 但如果你幻想到好似h漫咁多到流出大腿就真係諗多左通常只有女人自己知自己出水 其他人憑肉眼係見唔到你出水的
基本上都好認同,但出水方面,有啲女真係好多水到流出嚟㗎
的確有但唔會好似瀨尿咁
我講個隻多水,係真係漏尿咁。當然要真係埋牙搞先會咁多。
重點係要埋牙先有呢個效果

睇完呢篇好了解到樓主對性愛存在一個美好嘅幻想
不過好遺憾咁話你知 現實上同幻想差好遠一啲女仔會似倩雯咁 郁下就出水 一啲似小月咁 點搞都唔識濕 希望你第時破青果時係遇到倩雯咁嘅女

建議樓主如果真係想寫甜嘅話可以撇除倩雯係長輩同男性嘅心態
Push
唔會想走Lee個方向
性對於我黎講,只係人生必須要有嘅一部份,而唔係全部
  沖完涼,刷埋牙返到房,岑麗雲帶左成班女仔入我地間睡房。
  佢地打算係我間房度玩通宵UNO,仲問我地Join唔Join。
  唔怪得果個人話我今晚未必有得訓。
  「你地唔訓嘅就死開,我要訓教嫁!」
  「Lee間房少左兩個人,唔黎你地果邊去邊度?」
  平時我係唔會鬧同學嘅,不過我而家真係好攰,只係想訓個好較姐。
  「去隔離房,果邊有床位比你地。」
  「點解唔係你地走?你敢阻住我地訓教,我就同老師報串,等你地成班人無得玩。」小月擺起女班長款。
  「你班科長朋友而家唔係度,今日Lee度我話事。」岑麗雲一齊玩開嘅潘曦雯起身頂撞小月。
  同學之間嘅平衡,由科長嘅消失開始崩壞。
  無左班科長幫拖,得小月一個女班長駕馭唔到班女同學。
  加上我真係好攰,我諗求其搵張床都訓得著,由得佢地玩啦。
  「算啦,我地去隔離房啦,我真係好攰。」
  當我地孭埋行李走過隔離嘅時候,點知連隔離房都係滿人嘅。
  雖然果班女同學係由唔同嘅房度黎,點都應該會有張床位比我,但我真係唔知邊間房先有位比我訓。
  我地只好返去我地原本果間房,叫佢地帶我地有位嘅房。
  點知佢地玩到興高采烈,根本唔想理我地。
  小月好嬲咁想鬧人,我就拉開左佢出去。
  「直接去搵老師清埸好啦,唔洗同佢地拗。」

我地孭埋行李過去老師房搵老師,話我地比人趕左出房,仲話班女仔打算玩通宵。 
  其實我只係想訓個教,但佢地逼到我埋牆角我無得唔搞串個Party。
  跟住班老師即刻巡房,除左捉曬班女仔去鬧之外,仲好似捉到唔少轉房嘅人,大家一齊仆街。
  不過我都只係想訓一覺姐,做左成日運動我成身都好酸痛。
  床外面嘅野就唔關我事啦,總之比返張床我訓就得。

第二日起身,我全身肌肉都扯住痛。
  毫無運動細胞嘅我琴日做左成日運動,今日仲起到身真係奇跡。
  小月扶住我行去飯堂,繼續食果個茶記中式早餐。
  「今日仲要作果個故仔嗎?」小月問我。
  「唔洗啦,琴日已經解決左件事?」
  「點解決?」
  「係夢入面。」
  「哦。」佢半信半疑咁點頭
  「你琴日做左成日運動你唔攰嘅咩?」我反問佢
  「OK啊,只不過你好似好痛咁。」

所以今日朝頭早嘅自由活動時間,我地無再玩動態嘅活動。
  反而係小月陪我做D靜態嘅活動。
  例如去側翼嘅小活動室上手工藝班。
  手工藝班同之前一樣冷門,不過今次有多兩個同學。
  阿SIR準備左一堆唔同顏色嘅繩同埋膠粒,教我地四個人綁繩結公仔。
  我地用黑色嘅繩做手腳,然後綁上膠粒固定;跟住用自已鐘意嘅顏色做身體,我用左粉紅色,小月就用左藍色;最後用肉色同黑色做塊面同埋頭髮;之後再係頭髮上面綁住個鎖匙扣,咁就做左個人形鎖匙扣公仔。
  上完堂之後,我同小月送左自已所做嘅公仔比對方,小月整個果雖然粗糙左小小,但只要扎緊小小應該唔會散。

Lee個副翼嘅天台係果個Eric嘅秘密會所,而家上完堂要唔要過去偷窺一下…都係唔好啦。
  跟住我地去左大堂,見到有班同學係度玩足球機,亦有幾枱康樂棋可以戳。
  雖然算不上係甚麼好玩嘅遊戲,但係佢地好投入咁轉支棍,務求要令個波彈到對面個龍門。
  「要唔要戳下康樂棋?」我問小月。
  「我唔識玩WoW,教下我啦。」
  「其實我都唔多識玩,哈哈。」
  跟住我係櫃位睇睇有D咩野桌遊可以借黎玩,結果大部份都係多人PartyGame。
  所以我借左一副可以兩個人玩嘅「籤籤入扣」,係大堂嘅梳化同咖啡枱度玩。
  籤籤入扣規則好簡單易明,首先有個搖搖欲墜嘅高塔,然後大家要輪流係上面放籤。
  籤上面有唔同顏色,我地擺籤要令相同顏色黏埋一齊,但又唔可以整跌D籤。

一開始大家好簡單咁將D籤放係座塔上面;當放到無位好放嘅時候,我地就開始係籤上面放籤。
  我放左支好危險嘅籤,座塔搖下搖下咁,但都係無籤跌落黎。
  「嘩!咁都得?」而家到小月落籤,佢面對座塔都唔知點落
  因為上一支籤只係係中間啱啱掂到小小另一支唔多穩陣嘅籤。
  結果佢一個唔小心就將成座塔嘅籤都整跌曬。
  下一鋪小月繼續係塔上面放籤,但我一開始已經係籤上面放籤,而且維持住好刁鑽嘅平衡。
  「犀利!」小月繼續係塔上面放籤,而我繼續係籤上面放籤。
  結果佢落第三支就整跌左我放嘅兩支籤,不過遊戲依然繼續。
  我又繼續係籤上面放籤,小月放多幾支之後完全招架唔住。
  因為我永遠有辦法係籤上面放籤而唔整跌任何一支。
  但係我一直嬴落去小月會唔開心。
  所以我特登係放籤嘅時候整跌幾支,等小月唔會咁灰。
  不過籤籤入扣兩個人始終有D無聊,如果有多幾個人玩就會好好多,兩個人應該玩D深入少少嘅對戰遊戲。

但無論如何,今個成長營已經完左,我地食埋餐飯就離營。

次次睇文都已經代入咗呢2個角色入去

唔係發文
只係上一上水,講句對唔住
因為今晚畫班,聽晚去逃犯條例嘅集會,所以有一排都更新唔到
聽晚集會見
Push
唔緊要
感謝你出力
推!
加油!
推!
再上一上水
係 無文
因為我每晚都出左金鐘畫畫
用塑膠彩畫係 紙皮或畫板

我諗叫倩雯黎畫應該會畫到差唔多嘅野
[/img]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞