是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍(2)

163 回覆
62 Like 2 Dislike
(1) https://lihkg.com/thread/980642

是咁的
上個Post就黎爆,所以我就開多個
我估唔到我可以寫故寫爆一個Post

BTW
上個Post係講有個叫阿駿嘅三十歲毒撚轉生成一個叫做倩雯嘅小學生
用細路女嘅身份做番佢以前做開或者想做嘅野
包括玩牌,畫畫同埋識女仔

另一方面倩雯同埋另一位超然嘅存在係主角背後剪輯同修改世界線
佢地兩位神仙打架之後,果位超然嘅存在打贏左,然後威逼主角要佢推敲倩雯發生過嘅事作為對倩雯嘅懲罰
主角作左個故仔出黎之後,果位超然嘅存在承諾給予佢「萬千寵愛在一身」…

然而,好似果位超然嘅存在所講:
「如果將你輪迴成幸福嘅少數人,仲會唔會覺得lee個世界唔公平?」
lm
留名
留名
  頭先我係成長營度陪小月玩左成日體育運動,攰到訓著左。
  起身果下已經係食飯時間。
  夜晚嘅餸菜同晏晝一樣唔好又唔壞,我求其食左少少諗住返去訓教。
  但係體育老師係晚飯後召集我地成班同學…
  無錯,睇番時間表我地晚飯後有一節課堂活動。
  今次堂活動唔係分班,而係分男女。

男嘅留係飯堂,女嘅去大活動室。
  我聽到分男女上堂我就知道係性教育,係香港先鐘意咁樣分男女教性教育;
  男嘅可能會講下條J會生毛,夜晚發春夢會夢遺,仲有會變聲;女嘅可能會講下月經同M巾,乳房發育等等。
  其實我覺得男仔應該知道女仔黎M係點,如果唔係點照顧女朋友?女仔亦有權知道男仔條J正常應該係點樣,如果唔係點知男仔點解可以企係度痾尿?
  只係香港嘅老師,特別係有宗教背景嘅學生,因為禁慾主義而特登唔講比異性知。

我地黎到大活動室,而活動室亦排左一行行長櫈同準備好電腦同投影機。
  跟住有個姑娘帶左堆衛生巾入黎,然後開始講半個性教育。
  果然,同我預料嘅一樣,個姑娘話我地黎緊會踏入青春期,身體會開始發育。
  跟住佢Show一張卡通祼體黎講解青春期前後嘅外表變化,例如會高左,乳房同臀部會變大。
  「而~」成班細路見到無著衫嘅繪畫都起哄,跟住個姑娘好假咁話Lee個係我地嘅身體要我地嚴肅看待。
  小月坐係我隔離,睇到張畫都有少少興奮,而我就無咩反應。
  「做咩唔出聲嘅?你唔係話鐘意女仔咩?」小月問我
  「張畫畫得麻麻地,畢竟係教育用途。」
  跟住個姑娘用一張生物學橫切面嘅圖講解陰道,子宮同卵巢,然後用幾張圖講解月經期間子宮內膜嘅膨脹,破裂同埋出血。
  對於我黎講嘅常識,對Lee班小四學生黎講係好新奇嘅野
  「我係咪都會咁月經?」
  「會,實際上係胃痛嘅感覺,因為子宮係胃下面。
  你記唔記得你上次帶過我去醫療室?果陣我M痛緊。」
  「姑娘講緊D好重要嘅野,你地唔好傾計!」某個其他班嘅Miss指住我。
  「我只係同佢解釋番月經嘅感覺係點,姑娘淨係用一堆生物解剖圖黎講唔夠貼地。」我企起身駁個Miss。
  跟住出面個姑娘聽到我講「月經嘅感覺」,佢亦比左支咪我講講實際月經係點痛到爆,要攬住個熱水袋成日先頂到。
  跟住姑娘都補充話每個人體質都唔同,有人可以淨係流血,有人係可以好痛,如果有朋友黎緊M嘅話就要多多體諒佢。
  「其實我覺得D男仔都有必要知Lee件事,上次黎M果陣男班長仲以為我食錯野仲走去話要告小食店。」
  跟住成級女同學都笑左。
  「嗯,我地會參考你嘅意見。」姑娘打個完埸
  跟住個姑娘介紹衛生巾同埋點用,順便Sell下自已公司D衛生巾。
  跟住我又舉手:
  「聽講,除左衛生巾之外,仲有衛生棉同埋月經杯,都係可以吸收經血嘅;衛生棉比較方便,月經杯比較乾淨同埋可以重用。」
  「無錯,所以大家要同媽媽討論,選擇適合嘅月事產品。」作為衛生巾公司嘅代表,緊係唔會講棉條同埋月經杯。
  講完衛生巾之後,成個講座就完左。
  有關於外陰嘅野,個姑娘一D都無講。
  不過都正常嘅,所有同性有關嘅野,對於學校黎講都係禁忌,當然係講越少越好。
  原本我想挑機,繼續發掘Lee方面嘅話題,不過我見到所有Miss基本上都Bear住我,驚我污染左班細路。
  好啦…快D完埸,快D自由活動時間沖涼訓教。
各位🙆記得正評先
yo~~~~
lm先
月經杯唔會 “吸收”經血 係載住經血
樓主冇聽過女人版性教育呢
依家會講得詳細啲
除左教用m巾之外 仲會教用護墊 因為女人會有白帶唔理佢會有菌之類⋯⋯

到中學先會教避孕
我當年有派洗系水唔記得佢正常個名係咩
但依家啲人話唔好亂用
you get the point
只係我果下用字錯左
聽左半堂比人趕左出去
  落堂之後,我九秒九返入房囉衫去浴室沖涼,結果成個浴室都係人。
  因為大家同一時間落堂,所以有一班人都同我同一樣諗法。
  好啦,佢地先過我,咁我坐係浴室堆櫈度等啦。
  點知道後黎嘅女仔都直接除定衫搶沖涼格,淨係得我一個人ON99咁著住衫咁坐係度。
  不過,Lee度香噴噴嘅沖涼味道,沖涼間入面散發著令人舒服嘅聲音,仲有好多半熟嘅蘿莉係我面前解除束縛…嗯,真香。
  只有身為小學生先有咁嘅仙境,其他人見到都係犯罪。
  特別啱啱講左性教育課,有D等緊沖涼格嘅女仔係堆塊鏡面前摸摸自已個胸睇下有無發育到。
  我亦隔住件衫,抬一抬自己個胸…好似真係有D突起黎。
  望住成班女仔係堆鏡果度擺弄身體,我個心好似有感覺。
  「喂,你係咪黎沖涼嫁?唔係黎沖涼唔好霸住張櫈啦!」
  有個啱啱沖完涼,成身濕漉漉嘅女仔趕我走。
  第一班用沖涼格嘅人開始出黎著衫,張長櫈開始唔多夠位。
  「沖…緊係沖…」
  但我要係咁多人面前除衫…
  不過…大家都係女仔,怕咩呢?

「喂,你係度做咩?」
  小月囉左自已套衫行左入黎浴室。
  「等沖涼格…」
  「我仲以為可以旨意你幫我搶沖涼格Tim。
  而家人咁多係沖唔到嫁啦,跟我過黎啦。」
  小月拉左我出去,行到宿舍嘅另一邊嘅殘廁。
  殘廁入面有花灑聲,證明入面有人沖緊涼。
  而Lee個未被發掘嘅冷門沖涼位,門口完全無人排隊。
  而且因為係獨立房間所以唔洗擔心換衫比人睇到。

入面果個人沖完涼出黎之後,小月拉左我入殘廁。
  「一齊沖啦,咁樣快D。」
  「咁樣…」
  「你唔係咁都驚啊嘛,我係你條女黎嫁Wow」
留個名先
小月做咩突然之間大得咁快
係咪受咗啲咩刺激
仆街唔記得規矩quote左文
屌細力啲
多想提醒
樓主寫嘅magic文其實寫得好好,搞到我即刻心郁郁想試下

琴日有股衝動,就去down左隻online arena玩,入去比人大殺四方

可能人各有志唔係個個鐘意card game board game,但希望樓主唔洗灰心,支持你既人總有的

利申: 未live,但故事風格癲得上嚟又啱我睇
原來我真係未正評
俾返先
lm
Pushhhhhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞