是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍(2)

163 回覆
62 Like 2 Dislike
胃部對落唔係子宮喎ching
pish
樓主努力呀~~~

樓主呢
推呀推
樓主消失咗
推呀
無文
樓主已經轉生左做倩雯
唔好意思
星期六日去左玩,星期一畫班,星期二六四
今日打番文

BTW
Lee排做野攰左好多,因為要係港島跑黎跑去
然後我住新界
仲以為樓主已經轉生左
  小月拉左我入左廁所之後,閂好門就除衫。
  「喂,要鎖門嫁!」
  我即刻鎖左度門,仲拉一推拉一拉確保無人開到佢。
  佢除曬D衫,開左花灑開始沖涼,我唔知點望佢好。
  「喂你怕咩姐,我地都係女仔黎嫁!」
  望住佢果對細細粒嘅葡萄,其實我無咩性果方面嘅想像。
  太早啦,太細個啦…佢連毛都無一條。
  咁我怕D咩?連我都唔知。
  跟住我將自已嘅衫一件件咁除落黎,衣服揭落嘅觸感係佢面前變得好刺激。
  「你做咩啊?唔舒服啊?」
  我發現我下面開始流水,呼吸亦加快左。
  「唔係…只係…好舒服咁姐…」
  女人嘅性慾係由觸感同埋環境觸發。
  同佢一齊除衫,一齊沖涼,令我好興奮。
  「唔明,唔通你瀨尿?」
  「唔係,當一個女人有果種感覺果陣,佢下面就會流出黏液,準備好做愛。」
  「咩感覺啊?」
  我即刻沖入花灑入面錫佢,係水花之中毫無隔膜咁磨擦。
  除左上面果對嘴錫錫之外,下面果對嘴都有錫到。
  雖知道女人性感神經最多嘅位其實係豆豆,唔洗直接插入去淨係磨下豆腐已經令我好HI。
  唔單止係豆豆,開始發育嘅胸脯同埋平時唔會點特別搞嘅肚臍,都傳來一陣陣愉悅嘅感覺。
  「點解你…好似好HI咁?」
  「你呢?有無果種感覺」
  「唔知啊,總之係好甜,好親密嘅感覺」
  佢感覺只有錫錫嘅感覺,因為佢嘅身體仲未準備好去理解Lee種刺激。
  所以我唔應該繼續做落去。
  「你大個小小就會明。」
  佢聽到Lee個答案,似乎理解到D野:
  「所以我地係咪做緊愛?」
  點答佢?
  「可以話係,亦可以話唔係,要解釋可能要長篇大論。」
  「咁唔洗解釋啦,你開心,我快樂咁就好夠啦。」
  跟住佢繼續錫我,錫多陣之後,我地就一齊沖乾淨身體,然後就出返去。

呢集真係超現實上面嘴對嘴緊下面磨豆腐 呢個動作睇怕得奧運體操選手做到
我係指兩個人企係度錫,然後盡可能磨擦
下面唔係會磨到個閪咩?
可能係我搞錯左

還是你係指嘅係鉸剪式?
證明左作者係青頭......
好啦
就算樓主係青頭我會都支持落去
青頭 正啊
lm
唔駛抛西瓜了,樓主回來了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞