數碼暴龍玩具討論區#2 召喚佛心

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下無得玩個部01 CSA Digivice 咩價位?

好似接近1000

見到二手$250

認真?!

好似接近1000

見到二手$250

認真?!

同佢要左,唔知有無伏
15週年部原色digivice邊度可以搵到
15週年部原色digivice邊度可以搵到

yahoo拍賣,fb谷

好似接近1000

見到二手$250

認真?!

同佢要左,唔知有無伏

有聲冇片真係ON9

好似接近1000

見到二手$250

認真?!

同佢要左,唔知有無伏

有聲冇片真係ON9

呢部on9閃燈播聲機100蚊都比多佢啦
幾時出金d-ark 啊dllm

唔錯

唔錯

4298円既食玩

粒糖好貴

你仆街了今次
有無人知dark 地圖幾會救到同伴,打到地圖3都剩係出過道具
有無人知dark 地圖幾會救到同伴,打到地圖3都剩係出過道具

不定
計步反應不良 CHOK好多下仲係好少步有冇得搞
搵返好耐之前既第4代
但電池位生曬鏽 可以點攪
搵返好耐之前既第4代

如果電池漏液嘅話,太嚴重漏到去底板就多數救唔得
如果唔太嚴重,我通常用 baking soda(超市買到) 溝暖水,再用牙刷濕溝左個d水擦個電池位中和返d電液,幾有用
我諗生鏽都可以試下咁做
Btw,咩版?放唔放
搵返好耐之前既第4代

如果唔太嚴重,我通常用 baking soda(超市買到) 溝暖水,再用牙刷濕溝左個d水擦個電池位中和返d電液,幾有用
我諗生鏽都可以試下咁做
Btw,咩版?放唔放

今晚返去整下先

我都唔知咩版 殘到咁仲要唔係主角機 當年鍾意藍色就買左
搵返好耐之前既第4代

我諗生鏽都可以試下咁做
Btw,咩版?放唔放

今晚返去整下先

買返d金色模型筆油返佢先

咁大波架咩
搵返好耐之前既第4代

我諗生鏽都可以試下咁做
Btw,咩版?放唔放

今晚返去整下先

買返d金色模型筆油返佢先

金色真係易甩色到pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞