數碼暴龍玩具討論區#2 召喚佛心

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

有冇巴打有經驗買淘寶 點分到係唔係祖國貨? 我見大和加魯魯 $560人仔 好吸引

想問下如果我想要一代所有主角既數碼精靈,包括所有進化,係咪冇

細細隻唔緊要,但想精緻度高

唔撚好益個肥佬

呢款042係對我最有記念價值既一款,好辛苦先求到呀媽買

巴打岩唔岩冠軍d3

機甲龍色023換冠軍色022

044換冠軍岩唔岩

留名

等冠軍到手搵你

你係用冠軍色換044 定 係用044換冠軍色

用冠軍換044

有冇巴打有經驗買淘寶 點分到係唔係祖國貨? 我見大和加魯魯 $560人仔 好吸引

想問下如果我想要一代所有主角既數碼精靈,包括所有進化,係咪冇

係冇

係冇

Sad,其實一定有市場 都唔知點解唔出

唔撚好益個肥佬

巴打岩唔岩冠軍d3

044換冠軍岩唔岩

留名

等冠軍到手搵你

用冠軍換044

不了 我以為你用044換冠軍色

唔撚好益個肥佬

巴打岩唔岩冠軍d3

044換冠軍岩唔岩

留名

等冠軍到手搵你

用冠軍換044

sad,見你有044唔知你有冠軍

係冇

因為細隻冇精緻度 定律黎
唔係大隻點散貨?點屈錢

係冇

唔係大隻點散貨?點屈錢

咁又唔係要扭蛋咁細隻,好似芒亨咁大左右,你要人草齊亞古獸進化都最小4隻啦(未計亞種)

咁出法都賺到笑....

不過好似上面咁,一款都賣700幾真係難怪

044換冠軍岩唔岩

留名

等冠軍到手搵你

用冠軍換044

我係無冠軍色022,但唔會用044黎換

係冇

唔係大隻點散貨?點屈錢

咁又唔係要扭蛋咁細隻,好似芒亨咁大左右,你要人草齊亞古獸進化都最小4隻啦(未計亞種)

咁出法都賺到笑....

不過好似上面咁,一款都賣700幾真係難怪

會齊到既...要等一健出2隻既速度等

好鐘意依部x抗機
成張卡咁好方便帶出街

x 抗有阿古獸?

呢部又係貴到阿媽都唔認得

400 蚊收全新喎我

咁好
上amazon睇2.0ver成600幾港幣1部
大耳d3真係痴線

呢部換到乜機

大耳d3真係痴線

世間罕有
大耳d3真係痴線

世間罕有

未見過有人放
大耳d3真係痴線

世間罕有

未見過有人放

見到,多謝三千大元,等緊岀糧
大耳d3真係痴線

世間罕有

未見過有人放

聽講有人有十幾部
大耳d3真係痴線

世間罕有

未見過有人放

聽講有人有十幾部

貧富懸殊
大耳d3真係痴線

世間罕有

未見過有人放

屌牙 邊度

想截糊?
大耳d3真係痴線

世間罕有

未見過有人放

屌牙 邊度

牙你老....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞