數碼暴龍玩具討論區#2 召喚佛心

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

有片睇
好彩無買...

呢部真係

but 我想要D2

前排買左部
原價

有片睇
好彩無買...

呢部真係

but 我想要D2

前排買左部
原價

屌 仲有冇 邊度揾

個fd幫另一個人買,點知走數,原價俾我
有一隻元祖五代,放出去有幾錢?

100$同你收左佢

$100既我要
FB group成班係度放錄音機 笑撚死
Y拍條撚樣狗撚到
自己開起bid $99,,直購$750
我bid到$120就黎完果時取消拍賣
二手元祖你唔係諗住賣到$750呀傻鳩
希望你有睇呢個post見到呀傻屄
由於賣家已將你加到黑名單中 ,你不能提出詢問。
加撚埋我黑名單
casual_smart913

$120唔撚捨得賣就唔好開$99起bid啦傻仔

咁撚on9

咁撚on9

Y拍d人不嬲on9

咁撚on9

Y拍d人不嬲on9

見到99蚊起bid 個部031十世都放唔出,笑撚死
y拍多on9是常識
部二十周年元祖等現貨好唔好?呢部炒唔起掛?

我覺得炒唔起
不過自己評估風險啦
有得原價訂咪訂左先
部二十周年元祖等現貨好唔好?呢部炒唔起掛?

我覺得炒唔起
不過自己評估風險啦
有得原價訂咪訂左先

本來想訂,但見得返慢貨訂

咁不如等早果批現貨

嗰批現貨應該唔會原價賣返出嚟掛 有啲on9寧願放唔出都要炒高一二百

咁撚on9

Y拍d人不嬲on9

y拍真係算吧啦,得啖笑
20th 元祖截咗訂

咁撚on9

Y拍d人不嬲on9

y拍真係算吧啦,得啖笑

最撚嬲係黑埋我名單
屌真係痴撚線

咁撚on9

Y拍d人不嬲on9

y拍真係算吧啦,得啖笑

最撚嬲係黑埋我名單
屌真係痴撚線

Y拍撚真係好戇鳩
試過想買某樣野但冇ACC
但條撚屌死都要我落BID
即使我話再加50蚊佢都係唔肯就咁賣

咁撚on9

Y拍d人不嬲on9

y拍真係算吧啦,得啖笑

最撚嬲係黑埋我名單
屌真係痴撚線

Y拍撚真係好戇鳩

好多都冇腦

咁撚on9

Y拍d人不嬲on9

y拍真係算吧啦,得啖笑

最撚嬲係黑埋我名單
屌真係痴撚線

Y拍撚真係好戇鳩

好多都冇腦

明明已經係岀佢個直購價
同班日本仔搶暴龍機真係好撚high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞