數碼暴龍玩具討論區#2 召喚佛心

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
舊物新影
想問巴打們,我淘寶見到有data1 同2,會唔會伏
香港賣成389一盒我真係想屌出黎

同埋想問下,如果係自己毒J玩,係未要買2部對戰先升到究極體

一部就得

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

一部就得

多謝巴打

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

亞古同加布又真係好難取捨

諗住淘寶買 問左話肯定係日版

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部
兩部儲,兩部左右手玩.....

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

我好爭扎買唔買2部... 因為真係冇咩多餘錢

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

+1

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

260姐

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

260姐

呢年冇job 窮過鬼,又想買data1 + 2 + 滾球獸果set,香港生活好艱難,btw我自找,儲玩具係奢侈品

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

唔係可以一部養兩隻咩

一部就得

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

260姐

呢年冇job 窮過鬼,又想買data1 + 2 + 滾球獸果set,香港生活好艱難,btw我自找,儲玩具係奢侈品

個人唔建議買data系列

買左二部同老婆

呃佢係他媽戈池..

買左四部

me too

260姐

點解既巴打, 質素唔好

買左四部

me too

260姐

要平唯有買date

不過成長期買公仔就最好我覺得

我理想係買data1+2, 再等出成熟期+主角咁組隊,但宜家出鳩左花仙同美美

jacktatat

仲搵緊加魯魯044

暫時未有興趣用044換3.01
比較想換返044其餘2隻色

044真心靚

我覺得043都靚, 同033真紅蓮
個配色做得好好同埋亮面

但係因為咁好易整到甩色,有指紋印

無錯,終於得閒補一補部金武d色
Before

After

補完仲衰

係咩 主要補返隻藍色
不過你未見過一拎返黎個樣

044真心靚

我覺得043都靚, 同033真紅蓮
個配色做得好好同埋亮面

但係因為咁好易整到甩色,有指紋印

無錯,終於得閒補一補部金武d色
Before

After

補完仲衰

係咩 主要補返隻藍色
不過你未見過一拎返黎個樣

梳 我眼殘睇唔到

Btw,今日收左部043
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞