數碼暴龍玩具討論區#2 召喚佛心

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
放紅D-ark ver.15 $700
有意tg ID: apeak3

已pm
秋葉原見到

秋葉原有冇地方賣動畫色01果部電波機
放d ark 15th 一紅一藍 700 for each
https://t.me/cpchanhk
秋葉原見到

秋葉原有冇地方賣動畫色01果部電波機

難搵d,搵到都貴
各位巴打 我想問下
今日係現時點 買左部紅d-ark 遇怪ready之後我搖完佢都係話0 係咩玩法
各位巴打 我想問下
今日係現時點 買左部紅d-ark 遇怪ready之後我搖完佢都係話0 係咩玩法

好似唔同既DM唔同既方法
我以為壞機
有冇人會賣數碼暴龍卡set?二手市場係咩價格 上親網睇都天價 儲唔起
秋葉原見到

你係邊到搵到
上年去完全搵唔到
各位巴打 我想問下

好似唔同既DM唔同既方法

唔同屬性有唔同攻擊模式
各位巴打 我想問下

結果買左幾錢?
各位巴打 我想問下

結果買左幾錢?

其實點解要咁執著人地買左幾錢?
各位巴打 我想問下

結果買左幾錢?

其實點解要咁執著人地買左幾錢?

算把啦 你同d乞衣爭論係冇意思
你睇佢一路d回覆就知佢on9仲問
有冇巴打有買呢款 outdoor 背囊/tote bag ?

唔係日本先有咩

amiami 有得訂

今日睇好似己經無左
秋葉原見到

秋葉原邊度買
好想要
元祖同超龍機賣到幾錢? 冇盒
15th 太一波+大和波 開過 $1100 2部
抵唔抵屌?
抵唔抵屌?

我覺得算ok啦
抵唔抵屌?

抵屌!!gogogogo
抵唔抵屌?

有無盒先
抵唔抵屌?

有無盒先

有膠盒說明書,有埋3個特典
抵唔抵屌?

有無盒先

是否佛心價?
唔太知開過盒嘅價
抵唔抵屌?

有無盒先

是否佛心價?
唔太知開過盒嘅價

係我就即買

屌你咩那有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞