[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (26)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇啲handcraft 皮帶介紹 畢直最多3k
想學各位玩下牛
千五筆直有咩推介
同埋應該着咩鞋襯好

我覺得ok ar ....
1500 蚊去take 5 夠做。無話邊條好,試啱鍾意就好。 佢哋可能會sell 你買”錠”, 係take5 自家brand 就最好不了。 其他日牛基本上都差不多
閒魚有大把

我自己就係早幾年係日拍執
大陸app
紅巴同benny咁fd都倒佢米
我想買navy
買囉
3044不如喺香港買,唔使等添
hahahaha 講事實je .... 啱啱玩牛都係大路日牛好
無discount 就香港買啦,一係等多連
好好奇咩咁值錢,定係打多左兩個0
我俾8980yen你幫我搵條返黎
佢係898,000yen wor
Luddite個女仔 好靚
反而想知點解你覺得唔應該咁值錢
仲要低賤到只係值8980yen
去左?
我都覺,唔知有冇仔呢
想問下有冇人玩vintage navajo silver?
係我眼中只係一條普通嘅牛仔褲
睇唔出有咩色落、細節、造工
不如解釋下呢條牛仔褲點解連稅差不多要一百萬円先,我真係想知
細節造工的確係無,因為本身50s 牛仔褲只係比勞動階層著

我諗唯一解釋點解咁值錢係因為黎條褲係一條古董,仲係一條保存得好好既古董,而1 side tag 亦係50年代頭先會有,當然亦係因為佢係Levis,所以比其他同年代既褲價錢更加貴

另外有色落反而唔係一件好事,因為姐係條褲比人著過,而黎條褲值錢在好大可能係dead stock 黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞