[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (26)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
直接騎劫成西裝皮鞋post
呢度都仲會有幾個巴打肯解答下新手關於牛仔野
你去銀器post睇下 一有新手問有咩brand 淨係講Goros 好on9
係啦, 邊個brand 好?
我有post hat 同問下umbrella... 算vintage style 嘅
ebay ar
我有把英制Paragon S Fox Vintage不過好細把
仲睇緊有無好condition 既Paragon
vintage ???? 我怕有..... 👻

咁要ebay vintage了
唔明有咩好提
皮鞋都可以算係古著同工裝
我好想試vintage hat ... 但要揾下

vintage umbrella 我怕有👻
我老母都話過我
但我唔理

只可以講vintage 既做工好過而家既, 就算係英制
魚巴,水巴不如講下遮呀,零知識又想玩。

如有咩好brands, 點係好?
正如問錶就一定係加少少上PP 。d 小學雞連PP 都未識串
西裝都係工裝
銀post又唔係既 係有埋又要威又要去買取買goros既人姐
講其他班友會立哂架生
我入去感覺都受其他野既,但我就唔好羽毛,銀器真心睇自己鐘意咩,BWL CH個啲美式銀器 著落古著到係好靚,但又唔係個個受得佢,啲粗銀鏈
我都對毛冇興趣,想玩鷲見十字同鐘仔
鷲見純十字係唔錯,但新個渣加七彩石真心不了
opal,啦梗係
佢仲欠我錢。 Order 左一年,send 過幾個emails 無feedback... 錢就識收
用PayPal比?同佢講refund cancel 單,好快覆你
我記得,所以諗住搵肥仔訂咋
意大利就Talarico, francesco maglia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞