[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (26)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我早排都有興趣買Postman 最後入左USN service shoe
兩件我都有,peacoat 係vintage, duffle 係gloverall...

無覺得peacoat 易著好多。
係呀,無心情。

二來社會大多變數,慳d錢好。
香港d地方咁細 著長外套坐底唔太方便
我得一條係take 5買其他日本買

我仲諗住上網買添
但我喺街唔見有danner postman可以試
想買件crew neck indigo tee, good on 之外仲有無差唔多價錢Ge 選擇?
danner嗰對ee頭都尖

睇圖又唔覺好尖
其實postman 同一般plain toe 有咩分別?
即係postman 係一種last 型?
有冇襯vintage look或者workwear嘅錶推介
我反而中意圓啲 尖著闊身褲麻麻地好睇
所以我買返Alden
各巴打去Take 5入咗手未
良心企業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞