信用卡俾人盜用左

179 回覆
11 Like 144 Dislike
你真係好on9
俾銀行大番轉頭...
唔係點
都唔識
打上去cut卡 同佢講唔係你碌
佢自然會幫你搞
之前試過打上去cut完寄咗新卡嚟
點會唔會,我試過啦

條數銀行唔會食,但會hold左,你唔洗交
跟著會查係邊到交易,各樣哪樣,

如果最終查到係其他屬於我既自動續費事項,
就會計,由hold 著果一日,到我交果日既利息

但查緊果時我係唔需要做任何野,等佢查
你咁戇鳩
信用卡唔啱你用㗎喇
恆生信用咭服務好廢,係好在可以申請年費
樓主真係幾on9
希望你比人偷撚哂d錢
屌你啦 打上去cut卡 去警局做樣拎個case number比hsbc hsbc有部門會跟進架啦 唔洗自己搞
銀行有保險架傻鳩
佢會,佢仲會索埋地下有冇賊人留下既氣味
見唔撚見到 查詢 22333000 呀 弱智仔
屌 依家連弱智都可以有信用卡
銀行批信用卡好似唔使睇客戶既智商
爬下文先啦
開post前打左上去啦
渣打係要係要你去報案同埋俾返口供紙先幫你搞退款
打上卡中心問啦,號碼係卡背後丫
有無咁啱
唔通係匯豐信用卡資料外洩?
佢d卡又唔係好用
Cs又西 搞少少分行推比card centre
Card centre又叫搵返分行
Onlun9 出面仲咁多人推post
突破盲腸
On9 又係匯豐,早兩個月先比人碌左十幾萬港紙既以色列幣。
當時我SMS 見到得兩條大數CS見到11條同一間公司既transaction,第一次raise dispute 佢唔撚係raise哂11條漏撚左幾條,唔係我打去催鳩佢都唔知。第一次打去個CS仲同我講HSBC當日較早時間因爲可疑Reject左幾單呢間公司既transaction,我即刻屌佢老母,問番佢咁你而家又比佢過數? 因為而家係日本住,我留撚左十次日本電話個濕鳩查單部都未覆撚過我。
兩個幾月仲未有results,而家好撚驚要我無啦啦嘔十幾萬

我今朝都收到
已cut卡
垃撚圾匯豐
之前用支信motion, 比人碌左1usd apple, 即刻打上去新,佢就我幫停卡,寄過張卡黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞