稱中美很可能達成貿易協議 特朗普:華為事件可一併處理

169 回覆
136 Like 4 Dislike
可能佢地諗一齊仆街仲開心呢
中國係有機會可以返身
無話接受唔到
好人唔唔長命,禍害留千年,奸招用盡比佢陰到自由世界有咩咁奇
但一定唔會贏到有見識既人既認同
如果比中國取代美國做霸主,結果只會好似1984個本書咁
香港當然會愈黎愈霉 比上面個法西斯大國攻陷咁多年 有可能唔霉咩?
Trump係做本地生意 又同金融科技無關
洗理中國咩
香港家下而家冇霉到咩?
中國掂香港都唔好得去邊,呢幾年已經証明左。
係你太不了解中共。
你望下中共本passport 屁民同高級人士的免簽待遇先講其它
睇睇香港經濟數據,我自己人工都加左幾倍啦
人地下面講左再補充
中國人既劣根性同獨裁人治制度,1000年都唔會做到出黎
華為話唔會考慮番美國
香港引入大陸醫生,地鐵炒車 你唔係仲覺得 欣欣向榮吓嘛
冇左個大客姐

存貨一樣係到,就算真係炒左,倒閉係間公司,技術人才依然係到,最多開返間新牌頭

08就係例子,倒閉囉,怕閪

你中國呢
又賣又唔賣,自打嘴巴
前言不對後語

3毛
留名等睇關稅加到45%
但人地市場唔係主打中國呢,用腦未呀
你死果刻都見唔撚到香港獨立添
貴國?你咪又係拎香港身分證,輕香d咩
小小問題咁啦,但經濟真係好左好多
所以你見到唔係全部人都不滿的
唉, 算, 認真討論就變三毛, 咁一齊美國GOGOGO, 打殘中共, 就黎見到支爆, 樓價跌跌跌, 股市MOLAMOLA, 跳起YEAH!

走人,
香港獨立機會大過支那變科技強國呀 短命種
唔識科技學人講
收皮啦你 走住黎屌
係呀, 邊夠你地班連登仔, 又識政治, 又識科技, 又識財經, 繼續自HIGH啦

唔夠人講得兩樣野, 一係人生攻擊, 一係屌人三毛, 咁撚柒巴閉, 搬多D POINT出黎啦, 垃圾
你想講呢幾年經濟好好?就業不足率好低?
引入大陸醫生
淨係呢樣野都唔係成個連登意見一致啦清
大把人覺得診所醫生又貴又hea
咪玩啦
支爆講左差不多十年
係十年
呢十年大牛市
信支爆既,錯過幾多機會
信支爆搞到霉就真係抵輸啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞