6月9日可能香港最後一次遊行 請廣傳

574 回覆
3353 Like 68 Dislike
香港唔係你住晒 大把人悲痛過你
呢個時候你想搶道德高地咪攞去
但係你自己心照 行完咪又係咁
衰過雨傘添 起碼都叫衝過下
00後唔會理
唔會,一樣可能可引渡,簽一次性個別引渡協議就得;同樣,唔修例一樣可以引渡大粒墨去台灣,台方而家反而因為港共咁修例而唔會引渡大粒墨。

而家林鄭要做既係要解除限制,可以常規化咁完全由行政主導去決定引渡個司法權;咁講,你殺人犯又係香港人,中共要求引渡,將証據完全陳情香港法院,又答應唔判你死刑,係有機會達成引渡協議,只係一國兩制之下限制好多。而家個修訂,777收到中共order就可以叫警察上門拉你交俾公安,走私逃稅乜柒都得。
Push
Push
要衝,要先聚人,冇得打明牌叫人出去打個政府,幾年經驗,大家都明。遊行唔係冇用,而係泛民唔好限制或控制人群運動,更加唔好再篤灰,唔係今次第一批要送去見司徒華就係宜家班泛民。

游行聚人,人群中出行動者,唔好靠大台啦。
推佢滷味
香港人唔篤灰冇鬼邊死得咁多人,你而家講既野轉頭連登都隨時出賣你既野比警察,香港人都冇一個係無辜
呢條一過,23條都一定過到時邊個帶頭反23條就送邊個返大陸 直接上高鐵,洗頭艇都省返

所以引渡條例真係最後一條防線,預咗好多3毛狗,唔好比佢地轉移視線,見親 "不了 ”即刻block
push
應該真係最後一穫
Push
不了嗰啲自己死埋一邊含撚
唔撚好笑,唔好阻撚住哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞