6月9日可能香港最後一次遊行 請廣傳

574 回覆
3353 Like 68 Dislike
唔敢激嬲共產黨就返去訓啦。
劉曉波寫08憲章都要被人折磨到死
你唔敢激嬲共產黨仲叫人行出黎反港共
pish
點解韓國人可以堅持,香港人唔可以
點解人地打風落雨都唔肯散,我地一入夜就要散
人地成功過無數次仍未滿足,我地成功一次就打飛機打到今日
係咪得我一個咁悲觀
身邊嘅人都讀緊大學 但就連引渡惡法係咩都唔知
覺得「屌 反正我都唔會返大陸犯法 推唔推行關我撚事咩」
成班上面話成與敗睇今次 唔好同我講咩唔試點知唔得
但有邊次個政府會因為遊行停低幾步
最多咪推遲吓先推行/減少少野扮無野但強逼推行
出嚟遊行官方都會將遊行人數講少坐底三成
講撚到一班港豬都覺得無撚所謂啦 遊行又得小猫三四隻
【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)
集合地點:銅鑼灣東角道
時間:下午2時30分集合,3時正起步
遊行路線:銅鑼灣東角道遊行至金鐘添美道立法會
香港已經係末期病人,醫佢等於延長佢既痛苦,何必?

第一段係話 原本既逃犯條例已經可以引渡返犯案地區?
哈哈 殺到埋身 香港人仲翻工不了
唔係敢唔敢激嬲共產黨嘅問題,係你可唔可以承受衝完之後嘅後果同責任。
當一個國際級明星係大陸都可以被突然被消失得無影無蹤嘅時候,你覺得共產黨要你甚至全家被消失係咪一件難事?你問心係咪可以承受到。

係人都知勇武可以製造更多輿論 可能比依家遊行更有效突顯出大家嘅意見同憤怒,但唔係每個人都可以承擔之後嘅後果。 我尊重會衝嘅人,始於信念唔同,表達意見嘅方式唔一定要一樣。 但你唔好剩係叫人衝ok ,唔衝就係你敵人咁 做乜9
我屋企都係 成日問果4000蚊有未
又話有冇條例中央都係咁做...
放心,一定唔會係最後一次,71一定有遊行
已share 已經有幾個fd fw左
咁撚熱不了
on9。依家講緊就係人治社會佢唔鐘意你就可以砌你。

劉曉波都係寫左段野下場就係死。咁你叫人發聲同我叫人衝個後果同責任都係一樣。因為你一樣會激嬲共產黨。

我從來都冇講唔衝就係敵人。但泛民係人地衝既時候唔係支援。甚至唔係隔岸觀火。而係落井下石。

當日呢班人做低左勇武個班。今日到自己被人陏啦。咁算唔算係「冇人再為我發聲了」既最佳例子?
不推不是人
40以上唔會理
00後繼續玩抖陰 屌你老味
香港已死

去人多嘅地方小心
你去到咁辛苦不如唔好去
不了 係屋企hea
行動升級左再叫我
次次都最後、最黑暗一日

其實都用到無人信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞