6月9日可能香港最後一次遊行 請廣傳

574 回覆
3353 Like 68 Dislike
咁就唔該唔好阻住美國取消關係法啦

衝果班都比班和理非非劃晒邊界啦

6月9日又去今天我

去先on9

歷史書第一個唱歌推翻政權既地方?
當年08年雷曼爆煲,引起大量買迷你債券既苦主(好多都係廢老)上街示威要求退錢

逃反條例一過,班廢老再遇到同樣情況,仲敢唔敢出黎示威?
中共有條尋釁滋事罪、顛覆國家政權罪,而香港想立埋23條

睇下上年大陸P2P網上貸款爆煲後上訪d苦主:
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20181003/58751677
第二日要番工不了
要咁樣大返班死廢老,佢地先識驚
認真
6月9日,識急救嘅最好帶定急救包出黎.
警察最少都會出動水炮車,
唔排除會用橡膠子彈,甚至實彈.
(利申:唔係叫人唔好去,
而係提醒想去,
而又有能力做多少少嘅人要做好準備)
有冇聽過天鵝絨革命
過左宜條,仲洗唔洗等23條啊
鐵定出席
同意,一過左,立即移民
消極撚:遊行完做乜撚?政府都當我哋無到。
正義撚:你有冇更好嘅方法?
消極撚:衝囉!
正義撚:我哋要用和平嘅方法爭取。
消極撚:你唔撚衝政府邊撚度會show你㗎
正義撚:邊個衝邊個就係鬼!
消極撚:行啦!行啦!你哋行飽佢啦,記得聽日準時返工
正義撚:你呢啲消極撚唔行都唔好散播負面情緒,未行就先放棄,其實你係咪五毛嚟?
消極撚:上次佔中政府都睬9你有味啦,仲玩遊行?
正義撚:咁你有冇更好嘅方法?

以上繼續loop
都係個句 肯岀嚟起碼仲有機會搞大佢
無人岀搞乜都無用
港豬已經無得救

中撚晒point

遊行左廿9幾年都係咁撚樣

係班on9同弱智先會聽泛民9up
一定去
更好既方法 咪就係 諗方式搞革命咯傻鳩
淨係識 做埋哂啲無撚用野 有無理過點解咁多人笑鳩你地呀? 和理非非

幫你衝個啲又死 戇鳩
你地唔撚係睇得西方國家多 以為係到搞到 民主 民主訴求
一日一票 推翻個政府呀? 事實 一次又一次已經話左比你聽唔撚得 無可能 仲係到自欺欺人 ?
算鳩數啦你地!
納粹抓共產黨人的時候,我沉默了;我又不是共產黨人。
當他們抓社民黨人的時候,我沉默了;我又不是社民黨人。
當他們抓工會成員的時候,我沒有抗議;我又不是工會成員。
當他們抓猶太人的時候,我沉默了;我又不是猶太人。
當他們抓我的時候,不再有什麼人,能夠為我抗議。
道德上,只擴展到台灣係岩,可以引渡同友去台灣
但現實唔可以咁做,咁做就有左先例,到時大陸搵條係HK住滿7年既蝗,係大陸殺完人再返HK。

到時因為有台灣呢個先例,直接比大陸將軍無棋
開始見到好多女學生ig 貼story 貼poll呃like呃人氣
push
果日都想去 不過約左fd 返深圳dup骨 下次先
咁你又做左D咩?
你又真係太天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞