6月9日可能香港最後一次遊行 請廣傳

574 回覆
3353 Like 68 Dislike
成與敗睇今舖
你唔敢答我唔緊要
6月9 號果日睇下有冇人好似你講咁做,如果一個都冇就知你係口頭勇武
泛民都攔得住你你仲敢撞警察?
【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)
集合地點:銅鑼灣東角道
時間:下午2時30分集合,3時正起步
遊行路線:銅鑼灣東角道遊行至金鐘添美道立法會
點解會理解成唔敢答
成日問人你自己敢唔敢衝,話人口頭勇武。
係咁驚秋後算帳既行到費撚事行啦。
和理非嗰班無食過催淚彈同胡椒噴霧呀?

叫人出黎行你自己又敢唔敢食上面呢二樣野。

唔敢就收皮啦
留明支持
民眾同警察鬥從來都係靠人數優勢。
依家係指揮人數多嗰班泛民聯合警察阻班想衝既人。

點樣攔唔住?
點解韓國人可以堅持,香港人唔可以
點解人地打風落雨都唔肯散,我地一入夜就要散
人地成功過無數次都仍未滿足,我地成功一次就打曬飛機
次次示威都有你d咁既人話遊行冇用,一定要好似67暴動咁放火同掟磚,結果除左年初一果次有人做,其他果d示威你去左邊?淨係係網上面嗌人去犯法,自己就坐係電腦前面屌人唔勇武
我最憎就係你依d口頭勇武撚,把口講到自己幾勇武,實際上出到去示威又唔敢做
咁你搵多d朋友先去沖啦
都係個句啦

要返工 不了
但我支持逃犯條例
次次示威都有你d咁既人話衝冇用,一定要唔好激嬲共產黨,結果和理非左幾十年,香港有好過咩?淨係得把口叫反政府,背後聯合警察黎篤灰 我最憎就係你依d偽善撚,把口講到自己幾撚反政府,實際上又唔敢激嬲共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞