好灰好灰 請問各位 呢啲係咪叫職場欺凌言語攻擊

1001 回覆
2976 Like 57 Dislike
好波sis
成班仆街仲唔死
所以我走了
哦 賣襪賣盛果間野
做售貨員就係咁 成班低學歷嘅社會垃圾
會有報應的
背後話d客做得sales多數都會啦
但係咁樣公開單單打打真係好閪

想當年中六未畢業第一份工都好閪 唔教你做野 要你自生自滅 預早講明果日番唔到 過多兩日話唔夠人焗鳩我番 嬲嬲地唔做

好好運地之後一路d工都有好同事
祝樓主好運
呢班人出面搵唔到其他工 淨係可以成世屈係間鋪仔到架咋
真心唔使咁有禮貌亦唔使上心,d on9老屎忽鐘意係蝦d新人知你唔識反抗

下次病就一句話:病左,返唔到,請一日假 thx
唔關係擺明針我
本身仲以為你做time square 果間
叫得Fanny 比我感覺係d老女人
努力中
返美容最多是非同小圈子
早走早著
個群有你都照咁講野 真係好撚仆街
成班停經老女人

祝樓主之後返工遇到好同事好老細
咁就叫鬧啦? 唔係呀化
而家唔係返學讀書呀, 你返工係搵$, 唔係識朋友, 唔需要夾硬同佢地frd,
洗能唔該前唔該後咩, 出泥做野, 浸耐左知D同事為人, 同事係斯文人正人君子咪有禮貌D, 同事係粗人賤人, 你咪醒水D cool D囉
不過, 西女人做上C同一班西女人做同事都凶多吉少 ga la, 做sales,
交到sales target爆數都會比人搞ga la, 搵個份啦, 何必做sales? sales要識執生, 夠奸精同做人先長命, 搵D唔洗跑數, 少對客既工啦, 對客多D工既人多數心理不平行
高學歷就冇閪人咩 人地做sales唔係偷唔係搶仲想點
其實真係唔明啲老屎忽成日似住做得耐
對啲新人指指點點
佢地一入職都比人屌過
點解唔好好地對返新人
大家都係打份工姐。。
加油啊💪🏻當係經驗,不過人善真係會被人欺
有無巴絲打起到底睇下咩人可以咁閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞