好灰好灰 請問各位 呢啲係咪叫職場欺凌言語攻擊

1001 回覆
2976 Like 57 Dislike
換分店經理就一定要架喇
即刻禁左
係就快
無就聽日銅鑼灣見啦
報警都要等成晚
唔見得有車會炒
最緊要唔好覺得係自己問題 亦都唔好因為咁對職場有陰影 有啲女人真係可以唔使理由就討厭你 只係你咁啱唔好彩遇到
份工辭到就辭 東家唔打打西家 環境所逼辭唔到嘅就一於我行我素 河水不犯井水 但係踩到上心口就還拖屌7佢哋 唔使驚得罪人 你已經「得罪」咗
Fanny 定邊個啊?
又用你啲預知能力呀?
擺上東張?
真係樓主問題嘅話, 大把解釋機會
相反佢地依家玩返樓主電話轉頭就知呢班女人幾閪
抵撚死
成班閪女人出到社會都要玩欺凌
睇到好大快人心
建議樓主報警有人133不停打黎,驚佢老母臭閪咩
成班生埋小朋友都仲小學雞咁撚樣,喺度圍威喂
第一次咁想佢抄Post
你老母條隊都開始多人排
買定花生先
你估個個好似我地啲廢青咁唔洗訓
HY(經理): 67005642 (聲稱daddy係警察,恐嚇原樓主)
Fanny (預知能力果位) :94629429
Karen, Ho Ka Lam (話我都想唔返果位) :93812356
約個時間,集體衝去佢地舖頭,好似日本啲綜藝節目咁
分分鐘調去其他分店嫁咋
咁都要驚 幾時至識保護自己
屌你老母你班死八婆正臭閪
兇鳩一個𡃁妹刷存在感為咩呢?
成班圍威喂仲有都已經做埋人老母
個腦筍都好似未撚生埋咁
你對唔對得住你個囡有你呢個咁撚樣嘅老母呀?

樓主,唔洗驚!我相信連登有愛
巴絲打都會支持你,試下比啲勇氣自己
唔好再咁怕事,如果唔係有一必定有二
為自己勇敢啲,企出嚟反擊!
笑撚死
聽日開門實驚到仆街 咁撚臭串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞