好灰好灰 請問各位 呢啲係咪叫職場欺凌言語攻擊

1001 回覆
2976 Like 57 Dislike
唔好覺得係自己唔捱得/唔識做人
但都比d尊嚴自己 明顯係講緊你都仲扮傻問點解?
擺上黎就岩架啦
加油樓主 塞翁失馬焉知非福 可能連登仔大把荀路益你呢
推 正仆街
臨訓前睇到搞到唔想訓
推爆佢
希望佢個仔返partime唔會撞到好似佢老母咁嘅同事
認真有冇人聽日組團去
有冇人聽日去問候下Fanny呀?

驚佢聽日太多客
聽日去睇衫唔買衫先 試晒全鋪啲衫好唔好
潛啦柒頭
想幫樓主推po咪講囉
老屎忽蝦9新手正仆街
臭閪sales以為自由好撚型 其實未只係on9
收工就去睇下間鋪有幾勁 請埋啲咁有質素既員工
應該lunch 完行吓
網媒會易啲,有記者應該會抄POST
no 打電話去東張報 d 網媒先會抄東張 係最大效益
主持:你有無預知到自己會上東張 點解你地會成班都咁閪
推到吳幸美衝入calzedonia追問班閪婆

推到阮嘉敏推到吳幸美衝入calzedonia追問班閪婆
題外話
究竟邊間係閪婆之冠,calzedonia/hollister/lululemon?
支持樓主啊 最憎人恰細路 一於爆佢全朵放埋佢地d相上黎
做耶閪做到佢咁撚惡毒
應該add 埋佢地啲親朋戚友,問下佢地識埋啲咩朋友,點解你個朋友把口咁臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞