好灰好灰 請問各位 呢啲係咪叫職場欺凌言語攻擊

1001 回覆
2976 Like 57 Dislike
膠喺邊呀 打啲字咁似啲八婆嘅你
下一個post要開店舖名
想狂洗佢wts!
做得好呀 巴打
西女人咁識玩 我地都識玩呀
搵定工啦屌你老母
你UP乜柒呀傻鳩又要畀位人入啦
啱呀,呢度你老母咪俾緊一眾巴打屌啦
個個屌完你老母咪襟兄弟囉你講得無錯
得閒講不如得閒聽下電話
各位記者朋友聽日記得去銅鑼灣羅素街間 Calzedonia 訪問一下啲八婆啦,唔好匿喺office 抄po 啦
屌你老味
其實樓主一個女仔都算怕事
本身諗住上嚟呻下
好彩有咁多巴打路見不平拔刀相助
班臭閪欺凌完人𠵱家又想恐嚇
樓主仲細真係比佢嚇到驚比人拉
但我話比你班臭閪聽
你地唔好以為𠵱家嚇到佢收聲就得
係咁send八婆俾佢
屌聽日仲要返工 嬲到訓唔到
條臭閪仲咁撚串真係想send投訴信去calzedonia
香港01記者朋友們好 快啲報道下呢間閪店閪女人
肚餓想叫外賣
Stupid slut
Our father is LIHKG,stop doing stupid fucking things.

語言霸凌 樓主心理有咩不安隨時報警叫老竇塔番佢返去 再去醫院攞報告 告尻佢
怕怕 係咪恐嚇 我睇完都覺得驚驚
老豆係差佬又點呀 揸警車果啲?
成件事完全自己理虧 不過你班友搞串左個party
應該部署下點玩
睇超級毒能啲語氣講野都知唔係上開連登
條友扮咩有愛心玩盲俠行
心地差到咁擺明玩嚟呃like啦
有個老死做hk01
話hk01做緊野了
你唔係想整個qr code 係鋪頭周圍貼咁仆街呀
其實咁樣直接打電話比店員唔係最好效既方法,如果對該公司員工態度或工作表現唔滿意,好應該直接email去該公司表達意見,記得留底員工名同店鋪地址,方便跟進。

Customer Service:hello@calzedonia.com
好想睇佢地仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞