Super Junior 圭賢The Day We Meet Again 全員軍畢相愛相殺討論區(28)

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
真係唔知有咩問題
支持自己朋友兄弟個人活動有錯咩
又唔係支持佢回歸
班人可唔可以唔好玻璃心
啲網民真係痴線
不過一向都係咁
#BecauseWeLoveYesung #예성 #김종운 #yesung
오빠 사과 하지마요❤️❤️그건당신의잘못이아니예요! 우리 영원히 오빠 옆에있어요❤️❤️우리가 오빠를 영원히 지지해요❤️❤️

大家可以去twitter ig刷
上個星期 我發左個夢 係夢見強爸出現ss7s既舞台 仲要跳mamacita
放block b1 no.3xx
有意留一留tg
變左好大件事咁
ELF生日快樂!
韓飯有抵制行動連其他成員嘅活動都抵制
咩料⋯⋯
係囉 廠牌再唔做野
4號開始抵制 赫宰同童童會受到影響
有冇相關既翻譯
成件事已經係ELF對SM
而金鐘雲只係個箭靶...
但係如果金鐘雲冇PO過張相
韓飯就唔會有咁大反應...
其實呢件事遲早會發生
事關除咗金永雲套網劇
幾日前仲有李晟敏拖住佢老婆去sum cafe
成班唯11即勁興奮
咁啱金鐘雲喺呢個時候po相
做咗箭靶
然後單野就愈搞愈大壇

其實
金鐘雲張相係同佢講句加油姐
又唔係支持佢翻嚟
好少事姐...
希望呢件事對佢solo唔好太大影響...
最大問題係SM既行動
由幾年前已經講緊 但係一直都冇行動
你話等完約咩 幾年啦 份約未完咩?

如果SM同強仁晟敏一早解左約
今日金鐘雲po呢張相就唔會依家呢情況
仲要係大雲solo前爆咁既野出黎
希望大雲唔好自責

廠牌真係要比個答覆大家
冇可能拖成幾年
依幾個月仲要好多idol比爆犯罪
依個時期實係敏感啲
冇諗過一句未決定幾人回歸都會搞到咁⋯⋯
我覺得大雲好難會唔自責 好擔心佢會勁大壓力
Sj始終係韓團 如果無韓飯支持好難行落去
私心好想晟敏同強仁回歸 但如果咁樣嘅話好大機會令到韓飯脫飯 好矛盾呀
我永遠唔明韓飯到底係到諗咩
代友原價轉香港場B1區7xx
其實就係韓網係咁鬧sj,話佢地包容罪犯
而同樣嘅事唔淨止大雲ins事故,仲不斷出現係每次cb
所以韓飯為止停止爭議,恢復9人名聲弛同比大隊有繼續活動嘅機會
就做醜人,以抵制逼廠牌逼表態
唔係唔明嘅...
其實要佢地兩個退出韓飯已經講咗好耐
但係label同sm一路冇反應
明白佢地係冇哂辦法先咁做
但係我真係冇辦法認同扺制行動
即係話一開始源自韓國anti啦 網民鬼得閒留意大雲ins post 咩相
其實唔止係anti,好多路人都鬧緊sj
而抵制成件事嘅導火線就係大雲嗰post,比韓國人擺左上網,跟住係咁比人插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞