Super Junior 圭賢The Day We Meet Again 全員軍畢相愛相殺討論區(28)

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
傳媒還傳媒,宜家係韓飯聯合聲明只要強仁同晟敏唔退團,就無限期抵制大隊既活動
佢地真係冇得選擇
如果唔退團,即係等住被團滅韓飯真係唔可以睇小,佢地講得到做得到
我相信佢地都傾左好耐先有呢個決定
其實冇計 韓飯都講到咁 強仁係幫唔落
而家我係諗緊晟敏會係點
班人好聽就嚴己寛人
唔好聽就欺善怕惡
10年金唱片又唔見抵制下少時?
其實同類型嘅事應該真係得suju係屈服
都證明其實佢地好錫粉絲
唔想大家都難做
晟敏下一個就輪到#yesungout
信我
人就係咁仆街,縱慣就得寸進尺
點解會搞成咁
從強仁篇文睇到
成隊今次其實都企硬唔想去理韓飯既聲明
即使佢兩個番唔到大隊都唔要佢地連名義上都唔係SJ
但強仁反而唔想其他成員難做而決定退隊
其實我真係覺得佢做多咗
韓飯話明會杯葛SJ既活動
但係呢個月睇到其實有SJ既地方都依然有ELF去追
我唔知個啲係唔係韓飯或者多唔多係韓飯
但我睇唔到佢地所謂既杯葛行動同冇杯葛有咩分別
再講我知大隊同所有FANS都希望無論大隊/SOLO/分隊都拎到一位同好既成績
但以一個係韓國IDOL GROUP黎講 做到咁耐, 曾經都風光過,拎過要拎既大奬 都唔會將依家要拎好成績既目標排得前過成員齊齊整整既呢個心願
你可能會話 佢地自己私底下會聯絡 FANS會知
但其實有好多FANS都希望佢地名義上都可以齊齊整整

我依家最希望既係晟敏唔好跟住一齊走
開個記招又好, 點都好,係個合適既場合同ELF 好好咁道一次歉 大家和解就算 再下隻碟出番黎
我唔想9輯係以完全體出現
勝利咁都無事
全世界都係黑警!
冇留意 yesung出咩事
唔好理,總之就欺善怕惡
痴線有排都唔到yesung啦
強爸
對啲唯十三既老elf黎講對嘢自2巡宣傳照以黎就唔係完全體 kibum 韓庚都算 都希望有十一個人企係台上面 但始終得係少減個人 最接近已經係三巡 其餘都係10個或更少
隔離神起有天又退出誤樂圈 睇黎係有生之前見到 sj or tvxq完整係台上面真係無可能 kpop神話殞落喇
我諗唯13嘅都走得七七八八啦
Ss2香港場其實已經冇起範,可能有d香港fans都唔識佢添
果日d&e唱dancing out時身邊冇人有反應同冇人應援
Btw想問下大家有冇印象果場嘅oppa oppa中間有段rap冇聽錯係咪起範係U唱嘅果段黎?
我問過一齊去嘅我呀妹佢話冇印象..
其實覺得要走都應該係晟敏走先睇下隔離yg醉駕小事啦
https://b23.tv/av58582304/p1
Devil真係好正我至愛
唔知佢隊友 金在中金俊秀有咩感受
得返JJ
JJ
作為老飯,我希望強仁未來生生性性,祝福佢未來呢路順利
朴有天親自叫大家唔使再等

強爸同敏都叫做仲有等得傾

利申一代仙后
Sad.....東方神起複出到一定去翻好紅
CapTV 嗰首Sorry Sorry Full Version風土病到壽終正寢版好高質
Happy 5000 days
I love SUJU 5000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞