Netflix集中討論區 (7)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
點解我無架
我用browser同win 10個app都係無
我用iphone睇 冇問題
我用iphone睇都係無中字
更新左個APP未
頂我轉netflix個語言去中文就有中字
用英文就無中字
明明之前一直都用英文,睇親啲劇同戲都有中字
幾好睇
德文幾過癮
有無巴打有睇what if
睇咗兩集都ok好睇
係諗極都諗唔到Anne點解要搞大龍鳳
我想問如果我去左日本旅行,用當地wifi睇既話會唔會自動轉左睇日本netflix?
定係仍然會係只睇到香港netflix既片?
轉做日本netflix
我想問如果我去左日本旅行,用當地wifi睇既話會唔會自動轉左睇日本netflix?
定係仍然會係只睇到香港netflix既片?

會㗎
有 d download 咗嘅嘢會因為改咗地區開唔返
不過你唔 connect 上網就 ok 㗎啦
睇晒 好好睇
You make a deal with the devil, you pay the consequences
中間有幾個秘密爆左出黎確實幾震撼
不過最後一集收尾一般般
新一輯 Black Mirror 已出
成套劇最唔合理係啲黑幫接受三個師奶講價
講真 我係黑幫 一聽到三個師奶討價還價 一槍搞掂佢哋啦
不過整套劇嚟講幾好睇
又多黑色幽默
想問下Dark 值唔值得追
Smithereens 超好睇
聽英文囉 都唔難明
有形象 做壞事無咁易比人懷疑
有錢賺,唔賺?
再講,殺個gangbanger,無人理
殺個中產white woman,draw幾多attention?
仲洗搵食?
你呢個提醒好重要~~謝謝
值得,真心
就嚟有S2,而家開始睇S1啱啱好
要花啲心機同時間去睇
同埋思路要清晰
唔係好易亂
太多人物牽涉
唔該師兄
但真係好煩 成日彈出彈入 又同你拗分成
btw 睇到Annie 同Noah 真係好崩潰
有冇人Netflix睇劇睇戲個字幕會自動消失?
我係一入去睇就有,30秒後就會冇字幕
入setting轉做英文字幕都冇用
到底有邊套劇係有埋尾而且好睇?
套套都無底深淵咁 死唔斷氣
暫時睇曬friends 同 prison break
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞