Netflix集中討論區 (7)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
留名 追緊Suits 好正
睇多幾季就會厭同覺得好重複
利申:睇到第四季已經頂唔緊
第八季netflix冇
the perfection 唔差喎,扭橋扭得ok
無咩人提嘅
係 變成罐頭咁
已棄
有冇人有睇White chicks小姐好白呀
好好笑
推介你地睇the babysitter
睇圖果兩條女唔開胃
其實女主角近幾季都無咩表現
戲入面好多女黑人都好戲同討好
女主角都無咩故事可以講
靠啲新角色同配角
7月19號
兩個男人黑鬼黎
再亂拍節目,真係唔掂,好多都好伏

Netflix Is Losing U.S. Subscribers for the First Time in Eight Years
https://www.vulture.com/2019/07/netflix-loses-us-subscribers.html
聽日 (19號) 有好多節目上架!

Typewriter 打字機
- 印度原創恐怖影集

La casa de papel (Part 3) 紙房子
- 最hit嘅西班牙影集 (Netflix上最多人睇嘅非英語劇)

Queer Eye (Season 4) 粉雄救兵
- 又嚟大改造,遲啲仲會有日本特輯

Last Chance U: INDY (Part 2) 最後機會大學
- 紀錄片

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac 聖鬥士星矢:黃道十二宮戰士
- 3D重製經典動畫

The Epic Tales of Captain Underpants (Season 3)
Comedians in Cars Getting Coffee (New 2019: Freshly Brewed)
好多人都係咁講 但我睇左少少劇透
後面好似會唔同啲
唔睇了
有冇用now睇nf嘅巴打,今日睇唔到
聽日紙房屋s3
啱啱睇完第二季
點算
睇晒
香港時間0時會出?
多數都係下午4點左右
Our whole universe was in a hot damn state~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞