Netflix集中討論區 (7)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
會唔會係你無5.1,但係Netflix default左5.1比你
我用Panasonic電視,次次都要人手set返做2.0
鐵世代有冇清睇

真心拍得唔錯
用ie or 係 microsoft store app 用netflix 開
點set
stranger thingslack mirror
開左段片,之後拉上會見到左上角有3個Icon,第二個就係set音效
想問下點先check到我開左1080p未?

我係電視睇仲清過係notebook上面用chrome睇
rim of the world 好爛
啱啱見到ig 宣傳 好似ok喎
不過netflix電影...
睇唔睇好
想知睇緊咩畫質嘅話就要喺條片播緊嗰陣同時撳shift+ctrl+alt+d
之後會有堆字出嚟,喺play bitrate嗰行會睇到條片嘅解像度
想問係咪個mon本身支援4K先可以係netflix到睇到4K?
個個都唔睇一樓就問埋啲on9問題
正常chrome最多上到720p
唔好意思咁多位有事請教,我最近發現自今年一月開始Netflix每個月重複扣數,通常第一次扣數2-3日後就扣第二次,最近見第二次扣數係來自阿姆斯特丹,唔知各位有無遇過?有無得要求Netflix退錢?
THE PERFECTION 唔錯
個陣睇左半個鐘已經熄左
叫佢地唔好做就偏要做
有online chat可以直接同cs講 有咩問題
之前懷疑個ac 比人hack 都係咁問
你試下得唔得
有冇人試過用wifi同4g都入唔到自己account (tv, ipad, chrome)
反而入到fd個account
一入自己ac就不停話netflix site error
邊緣拯救隊有冇人睇左?

好撚好笑
係 好好笑
搵小朋友拍 好好睇,好似 奇怪物語咁
啲特技同劇情好膠
不過四個主角我覺得唔錯

反正係一套個幾鐘嘅電影
睇一睇都冇咩成本
what/if 有冇師兄睇咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞