Netflix集中討論區 (7)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
Lm
Adam Sandler's 'Murder Mystery' breaks Netflix viewing records

美國人真係好鍾意佢
想睇搞笑on9野扮認真嘅係唔係得american vandal

兩季都好撚好笑 想睇第三季
有著亞當山德勒(Adam Sandler)、珍妮佛安妮斯頓(Jennifer Aniston)兩大巨星睽違多年再合作的加持下,喜劇電影《奪命鴛殃》(Murder Mystery)在首三日獲得超過三千萬帳號觀賞,創下 Netflix 原創電影有史以來,上架週末觀看統計的最佳成績。

Netflix 在推特貼文中表示,《奪命鴛殃》在首三日獲得了 30,869,863 的帳戶觀賞,成了 Netflix 電影中首映週末觀看數最多的一部。其中,在美加地區有 13,374,914 的帳戶觀賞,另外的 17,494,949 則為兩國家外的全球統計數字。
第一集已經頂唔撚順 想點撚樣
佢真係唔岩做總統 冇乜氣勢
不過作為24忠粉都會睇埋落去
有冇咩Netflix劇集必睇
人在外國exchange冇得去旅行好鬼悶
數之不盡
睇左,麻麻地好笑
最後影東方快車果下笑咗
比1-2套我試試game of thrones 聽講爛尾所以唔想開始追
如果你個地區睇到既話就Parks and Rec/ The Office
亞洲區好似少啲野睇
係咪今晚12點會有eva
「深夜食堂」新作シーズン2、Netflixで2019年秋に全世界配信
https://av.watch.impress.co.jp/docs/news/1191395.html
got 係個尾收得差啫,佢S1-6 都係高質素的~~
依家先有
dark
搵唔到既
要打 neon genesis evangelion 先有
一開始通知上咗又search唔到 以為撞鬼
Thx
Eva冇得download嘅
Dark 有無巴打睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞