Netflix集中討論區 (7)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
我係公司睇無事喎
NETFILX
doctor x 去到S4
上咗黑豹
最好緊貼埋日本出第六季剃鳩CCTVB眼眉
話咁快出拳願S2
Spider man 2
仲有高達鐵血孤兒
Netflix靠日本野救亡
迪士尼下個月殺到
華納5月都黎
Netflix會點
唔係掛,講到救亡咁嚴重?
佢仲有歐洲印度同中東嘢喎
真係救亡
樓上先講完有apple , disney夾攻
大家鬥洗錢多請大導演同演員
netflix d歐洲劇得Money Heist出名
中東得Sacred game
但係咁拍爛劇爛戲同試互動劇既支出太大
唯有開發日本市場cap水,尤其係動畫
如果唔係真係無得同Disney砌
背靠支那算啦
咁佢真係要宣傳下先好喎,我都係再訂番Netflix先知佢有大把舊動畫睇
不過Netflix大把IMDB分數低過6嘅戲同劇,唔知係咪間公司太多冇眼光嘅人
人地Amazon d 劇拍拍下都好過佢

自家劇得番stranger thing 最強
皇冠 house of cards 收哂皮
Prime Video嘅話我有兩個問題:
1. 會員AC係咪可以同Amazon互通?
2. Prime Video應該有包HBO嘅劇(好似Chernobyl咁),係咪要額外畀錢?
應該冇hbo 劇
Crown S3 齊哂好戲人我都有期待
House of Cards你估唔到個男主一鑊Q起
Netflix仲有其他正野既,但屎劇好劇比例爭太遠

我寧願佢節流,集中科水去拍一兩個好劇
其他0個d買播映權仲好啦
BBC都自己搞streaming所以黎緊netflix無blue planet 0個d片睇喇
閪水不留別人田
我睇Prime Video條list睇到咁上下,原來就算係Prime Video都好有啲都要自己額外買......唔怪得Prime Video會費平
我冇買所以唔知

主要我都係響blliblli睇 the grand tour
HBO max 個價好撚屈機
Disney都平
Apple 好似買機送一年apple tv access
Disney完全唔care ,apple送一年睇下咩料先
Netflix+hbo max夠曬
netflix鳩禁揾驚喜
hbo煲劇
希望hbomax 俾番全套Harry potter 我
迪士尼華納以本傷人
衰仔樂園同 rick and morty已經俾hbo max攞左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞