【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風 (7) 我在上面,你在下面!

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
已簽
美國總統聯署反送中

本身覺得呢次打鬥好悶
但係有muda就收貨了 喊wryaaaa個下真係好撚正
btw
mista柒左幾多次
wryyyyyya嗰下再加埋啲機關槍音效
mista其實冇型過
次次都係俾人打到重傷 要中途換人
唯一可以自己打贏嘅係kraftwork 但係因為要畀佢哋show off替身能力先有機會打得贏
伊奇 我已經叫你別再用替身了
你為什麼要逞強啊
幅圖仲sad過妮娜叫大哥哥
第一次睇嗰陣真係冇諗過伊奇會死
佢仲要係中途先入隊
打pet shop我仲諗住係攬炒 點知佢唔使死仲要贏埋
最後為咗波波用盡最後一啖氣

波波喺門口仲話請阿布德爾食飯 伊奇都有份
一睇就知插緊flag啦
但係問心又點會諗住佢哋真係會死
阿布德爾死嗰下
https://www.youtube.com/watch?v=EqNga_AD104&feature=share
7頁muda
睇anime1姐係bilibili版將green days個頭穿窿果到cut走左
屌垃圾Bilibili
2選1

處決 Steely Dan Ora Ora Ora
處決 Green Days Muda Muda Muda Muda Wrrrrryyyyy
那個男人
無駄黎講 子安真係喊得最好
5jo難聽啲講句好似為喊而喊咁
每一句MUDA要重新加速,唔似DIO 全力替身一開波就最速MUDA
但係最長氣應該係doradora
今集個Wryyyyyyyyyy有驚喜但唔夠氣係真
無駄無駄中間夾一段wryaaa真係將個氣勢提升咗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞