【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風 (7) 我在上面,你在下面!

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
*唔同>唔通
飛機仔
boss個人格好似唔可以獨立存在
但係𡃁仔版人格咪係布布個身體度
你係講緊boss同個路人精神都係路人身上?
boss個人格只可以依附另一個人格,所以唔會有路人人格比人食左
希望會出外傳
[突發]黑警大玩JoJo cosplay 精神狀態令人擔憂
https://lih.kg/1251071

黑警:我要打到你地喊出嚟為止!
係咪得我一個笑唔出
唔想拎呢班令人作嘔嘅垃圾去同jojo比
佢痴撚左線玩cosplay
唔係我地攞去同jojo比
佢出場嗰陣時你就知boss精神點解可以同doppio一齊
太耐世紀前睇漫畫唔記得哂
同埋睇動畫會清楚佢畫乜,漫畫有時會睇到
荒木雖然畫jojo好正
但係其實有好多替身能力都解釋得唔清楚 要睇多兩次先明

第五部都未算嚴重 去到stone ocean先痴線
到依家我都唔太清楚bohemian rhapsody同馬友友係做咩
Bohemian 好似係將全世界嘅幻想角色變成真實 然後如果你見到一個你鍾意嘅故事/人物 你個靈魂就會拉入個故事裡面

馬友友嘅能力係啲腐蝕性口水 啲蚊係普通蚊 咬完馬友友就帶住啲口水咬其他人
反而覺得龍之夢真係睇唔明
唔記得左漫畫
但漫畫有冇解釋點解 narancia 可以係幾個替身使者身邊就咁比人秒殺無叫聲 個女又感知唔到佢存在

起手,殺人,離開 ,避開感知 都可以係一次削走時間之中做哂?
力A速A
差唔多啦
下集你知道佢嘅位置之後你可能會覺得合理返啲
加上以佢一個手刀斬死斷手腳﹑時躍執房嘅往績
其實都可以講得通
龍之夢果度skip住睇知道最後贏左就算
仲有大總統出場開槍打Johnny真係睇十次都唔明
費城槍擊事件我估荒木都唔知自己畫緊咩
我當總統拉咗佢地去射平行世界嘅johnny算
嗰個仲係基本世界嘅Johnny
睇風水位,知道行去邊個方向對自己有利同埋知道邊個方向對敵人不利
Bohemian同風水真係第六部神棍替身代表
Bohemian連破解法都係咁神棍
龍之夢好似係jojo少數因為某能力太勁
勁到可以唔用箭/遺體可以得到替身嘅角色
風水我都覺得合理 但係bohemian真係兜唔到
我係荒木打手都咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞