【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風 (7) 我在上面,你在下面!

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
今集好撚正 動畫化出嚟精彩過漫畫
波波同老闆讀白嗰度
波波第一次戰敗完全feel到種絕望 見到佢咁樣已經好想喊
第二次戰敗浮現第三部啲人出嚟真係好心痛
第一次睇時以為自己記錯角色,心諗點解會多咗個男人

只有在戰勝那不成熟的過去之後...香港才能有所成長...

真正嘅香港人會互相吸引
到時見
今集真係整得好好
由波波同老闆一人一句講翻以前嘅事
到銀鎮出土一日竹都整得好有氣氛
波波

無水印
波仔呀
最後個人物究竟係咩黎
波波!
想睇jo太郎打boss
下一部咪有得睇,打"boss"

都係漫畫型d
如果動畫最後出番個全身就好
天地有正氣
波波
要記住一點

吾心吾行澄如明鏡,所作所為皆是正義
Stand up, join us
Modern Crusaders alive
We have the power to face the future
Cause we are the fighters
Just fighting for our rights!
They have no mission, they have no passion
But they dare to tell us what's bad and what's good

呢首ED真心高質

boss出咗樣就可以po呢張圖
呢首都係抗爭歌黎 特別布蘭詩歌既段落

est affectus. 無情地打擊
et defectus 殘暴地壓迫
semper in angaria. 使我一直受奴役著
quod per sortem. 因為命運
sternit fortem, 已打倒最無畏的勇士
mecum omnes plangite! 一同與我悲歌哭號

下集終於都係安魂曲沉靜地演奏著
我覺得呢個title寫得好靚
波波死得好sad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞