【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風 (7) 我在上面,你在下面!

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
臨尾睇到早洩出嚟救世 睇到眼濕濕
証明咗你老板時刪是冇CD的
時刪1->走去𨋢頂->完時刪1->開𨋢->時刪2->入𨋢->完時刪2->斬手->掟佢上𨋢頂->時刪3->出𨋢->完時刪3->搬佢走
最大問題係𨋢頂有窿 但係布姐拉鏈開𨋢底見到老闆喺下面 老闆究竟點落去𨋢底

算 要深究JoJo永遠無結果

第四部臨尾都睇唔明 吉良重啟Bites The Dust講到好似一啟動就全部主角團炸死晒咁 我都唔太明
老板係𨋢頂車個女落地跟住刪去個女中部𨋢既過程個女直落𨋢底,老板再時刪落𨋢底,解除時刪搬起佢

利申:上面全部9up唔好當真
屌你納蘭迦立咁大個FLAG
好難唔出事啦
今集睇完好沉重
btw 福葛
托比歐段遺言俾人刪咗
飛機仔
同埋好唔頂癮 已經兩集冇打過咁濟
唔係老闆出嚟佢先講咩
bite the dust已經算係易明嘅boss能力
當某人中咗bite the dust之後 如果佢向任何人透露川尻就係吉良
知道嗰個就會死 時間就會返去一個鐘之前
如果到咗本身爆炸嘅時間吉良都冇收返killer queen 嗰個人就會自然炸死
比較算係好嘅就係中咗bite the dust嘅人會受到killer queen保護 唔會俾人殺死

而露伴死係因為佢睇咗早人 知道咗佢老豆係吉良所以炸死
其他主角死係因為早人諗住自殺不過killer queen出嚟救返佢
但係因為主角睇到killer queen=知道川尻就係吉良 所以都會炸死
佢仲未死晒 到搶箭嗰陣先講
記錯,sor
福葛一條友喺後巷行 睇到好心up
我喺相鄰世界帶返個納蘭迦返嚟得唔得
托比歐同老板兩個靈魂,得托比歐呢個靈魂入咗死得7788既布姐到,老板入咗第二個到咪唔使死
今集d感情戲好正,同埋d聲優扮得幾
呢度我完全明 我係講最尾捉救護員重啟 係吉良自爆 理應唔當 仗助嗰次都係自爆
應該唔會炸死班主角團嫁
之後會打到好激烈
唔太同意精神分裂 = 兩個靈魂
但...
It just works...
最癲係老闆個配音 扮布姐有八九成似
喬魯諾扮飛機仔都好似 捉到晒神髓
因為唔係靈魂交換 係精神交換
因為要發動bite the dust首先要嗰個人知道川尻係吉良先
要好似早人咁自動殺人一定要係中咗bite the dust嗰個人自己透露
但係嗰陣已經有時間 所以吉良諗住手動開bite the dust
原理就好似killer queen第一炸彈咁 可以手動又可以透過人哋接觸發動
仲有啲配樂都好正
令到個場面再sad啲
呢啲我都知
即係佢手動開完都唔係必勝?只係返返一個鐘前姐 因為以我所知都係要等救護員爆 或佢哋去查
但早人講到佢一撳制就贏硬咁
吉良自以為撳完都係話無人再阻到佢
係呢個位唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞