【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風 (7) 我在上面,你在下面!

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
btw下一集title係 其名為迪亞波羅
係咪代表再下一集個名會係
唔係 打greendays同oasis呢場睇黑白漫畫係要睇多過兩次先load到做緊咩
oasis一潛咗落地 成版都黑晒咁滯
嗰陣時第一次睇單行本 完全dont know do what
agger
不過粒子彈都睇到我1999 可能我真廢
上集醫生可以切斷自己都睇到我
btw it just works
見到條斷左既尾龍骨 我就諗起伊藤潤二
咁可能係佢解釋得唔清楚
總之@@@喺飛落街之前將子彈變做棵樹
之後踢斷條樹枝 暫時解除咗GE能力變返做子彈射入朱古力個頭
嗰粒子彈嘅碎片就變返做甲蟲嘅幼蟲 慢慢變做甲蟲整爆佢個腦
車軚有氮氣 一整爆會好大聲
好似整爆個氣球咁 不過係好大嘅氣球
同埋軟化咗嘅地下會好勁回音 會聾都唔出奇
佢避開晒啲大動脈 再用霉菌止血 所以唔會有事
雖然我都係唔明點解切出嚟嗰啲碎片仲可以郁到
orobianco x jojo 合作第二彈

布布同特妹款手袋好靚
giogio個花紋都好靚

不過價錢...
佢可以控制D菌
見到波波隻手瘦左咁多個下個心已經酸酸地
冇人性
36歲殘到呀伯咁
打dio嗰陣時 隻手臂仲粗過對腳
不過傷殘人士又冇練咁耐 瘦都好正常
有無人覺得kenn 配塞可配得好撚正
次次睇到第五部呢到就覺得波波好慘,佢人生最快樂就係第三部個幾十日,無耐就做左殘廢成10年,作者點解要咁玩佢,情願佢唔好再出來
佢完美演繹到塞可鳩下鳩下嘅性格出嚟
係配得幾好
但我唔鍾意呢條煩膠
反而喬可拉特真係有變態醫生Feel
佢仲要幫自己既殘肢極速聯針,然後即刻郁得返,簡直媲美布姐啲拉鍊。
如果冇搞啲癡線野佢已經係外科聖手
成日都覺得第三部好撚慘
遠征dio唔帶補師既後果就係一半人被殺
有無講2jo起6th老死未
布姐冇左生命姐 爆軑唔會聾埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞