龍緯汶原來上月抱妹妹走入洗手間,掀起女童裙底並拍照

578 回覆
1236 Like 15 Dislike
當年對亂倫姐弟好慘,俾社禽出賣
社工呢?今次就袖手旁觀
係其他社工
唔只一個
一班人知情不報
仲要睇樣都唔係第一次咁做
屌班社畜真係 有戀童狂唔撚捉其他野就即刻狗衝報警 好撚野
社工除左日日呻一邊自己多文書工作,一邊爽逗人工之外,仲識做啲乜?

今次無得賴話自己平日忙照顧唔到啲細路啦? 講埋比你聽都唔做野,定係受害者唔係大陸人唔洗理?
懷疑有唔少社工都係戀童狗
證明全部社工都你垃鳩圾......
龍緯汶在4月26日一個活動上,跟印尼裔的三兄妹接觸,期間龍抱著年約7至8歲的其中一名妹妹走入洗手間,掀起女童裙底並拍照,有關情況被10餘歲的兄長目擊,並從旁拍下證據照片,之後兄長向其他社工提及事件。至5月15日有人就事件報警。
屌你老母死社工
有咩問題
你就真係jm9 你無證據邊鳩個信你
呢啲先係醒目仔 香港乜柒都講證據
如果佢啊哥第一時間制止個仆街
第一 無能力
第二 個個都以為佢搞屎棍 屈鳩其他人
宜加影低左 有憑有據 個仆街想避都無得避
9成社工根本都係仆街垃圾
社工良心過唔過得去
我屌你老母呀
成件事告得咁順利反而有少少驚炒車
上個禮拜有人開post今個禮拜就有人告
寫半個月先寫到一份幾千字既計劃書
仲周圍post ig話好辛苦
明顯係因為戀童癖係社工界有頭有面 d社工就唔敢出聲
今次報警都係因為見連登po咗好多相戀童癖d嘢已經徹底敗露 先去報警
可想而知咁多年其實可能戀童癖d嘢根本圈內個個都知
但就視而不見 可能仲幫手打發d受害者投訴
仲要咁高人工
擺明互相包庇, 見連登搞大左件事就出嚟報警劃清界線
社狗真係社福界黑社會
阿哥做得好
真正保護到阿妹
戀童撚食屎!!!
咁請問你覺得可以點炒法?
佢係個專門招呼南亞人既議員同乜春關注組成員,社工點會想得罪佢,要有case 社工先有得撈,呢d組長係佢地既「大判」,寫封信去上面政府反映吓點樣照顧南亞人,再開個會介紹吓社工點樣幫佢地,show d靚相睇吓幾咁和諧,南亞人幾咁受益,點撚樣防止南亞人犯罪呀,嘩有南亞人主動學廣東話,
就算唔加d社工人工都就起碼唔駛炒人
你估班友敢郁佢?
條肥撚咁明目張膽
真係多得呢班仆街唔撚少
當中一定仲有好多受害者
指控屬實, 有排坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞