龍緯汶原來上月抱妹妹走入洗手間,掀起女童裙底並拍照

578 回覆
1236 Like 15 Dislike
組織高層下馬
真係唔屌撚柒你班垃圾社工都唔撚得,衰撚到拎個奶共政府幫自己轉移視線,出少句聲冇人當你地啞㗎
班社工除左識幫蝗特快上公屋 同拎綜援 仲識做咩
社工一早報左警
成班傻仔炒哂車
無錯 龍應該係多方面都對位小朋友好好 扮到呵護備至 請食飯送禮物陪玩等d小朋友無左戒心認為對佢好就係好人 得到小朋友對佢嘅好感信任 其實條仆街做嘅所有嘢都係掩飾為咗滿足佢禽獸行為
其實成篇新聞都冇提過有社工跟進單case,咁點報警呢?報咗唔受理咁又點算呢?表面證據唔夠警察一樣可以唔受理,可能今次係護苗基金出手警察先做野,咁本來跟進嘅社工有冇錯?

一炮打晒所有人,連登仔又贏

利申:社工
收皮啦 你講撚曬啦
對你d毒撚黎講 最撚安全就係用連登係到鳩吹
成幅畫畫到好開心咁 笑哂咁
係小朋友視覺上 佢好高 屌條友唔知做過咩黎
呢單嘢第日拍戲可以搵戴耀明做
開個新Post
不能只讓我看到
條友樣衰都算,估唔到真係咁仆街搞細路女!
哥哥影哂相有證人有相點會唔受理?
我報個時無任何證據證人
第二日警方已受理並由重案接手

利申:不是社工
Black Mirror “Shut Up and Dance” episode
呢啲人應該要參考呢集咁樣懲罰
哥哥有影相咁你點知佢有俾社工睇?
嘩 好撚威 好撚正義 我撚有話我係社工咩 都話撚左你地班人ff當哂事實 希望你地都係表裡如一既人 見到所有唔公義既事情就積極屌柒啦 同埋最好有行動啦 唔係得把口屌柒
我尋日睇蘋果有人報案網上報案,指龍緯汶喺網上有過多與女孩不必要嘅身體接觸嘅相,唔係直接指案中個單,重案先開始查,社工要報案會等半個月?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞