龍緯汶原來上月抱妹妹走入洗手間,掀起女童裙底並拍照

578 回覆
1236 Like 15 Dislike
見係自己友就扮唔知
班社工狗已經傻左

搵證據從來係警察責任
唔通報案人要幫手查案,頂盡比口供
點解有人報警唔受理,我都想知點解
大家係咪當左社工=警察
你見警察拉人都唔係因為你地口中所講抽兒童水
而係警察拎搜查令入屋拉人同搵到D 相呀 片呀 先拉人

第一 小童同個家長係自願,就算你當佢唔識 你都好難搵到位去拉人告人,唔通你社工有搜查令入屋搵到啲相咩,同埋社工點會好似你班連登仔咁又起底又搵人背景 查案咩咁就唔係做社工啦
所以頂多都係勸戒小童同家長教育意識同小心
所以今次係連登仔搵哂咁多資料背景起底 人地警察先可以做野咋
咩都屌 屌你老母仲要報紙佬寫左一句 就無限想像 低質連登仔
d人收哂著數咪唔報囉, 正如呢單係老豆老母賣女求榮
香港社福界最恐怖就係只要屌其中一個社工

就成班好似zombie一樣咬人
邊到睇到亂倫呀
仲有連登仔話咩之前報警 呢家唔報
屌你老母啦 之前亂倫 性侵 捉到正 當事人又出黎指證 先可以報警
點撚樣同呢件事比呀
2019年 仲有人講收著數理論同班藍絲話收美國佬錢攪事一樣
咁撚矮你sure防盜眼會見到?
蓄蓄相衛
班戇鳩乜撚都怕炒車
好心死撚晒佢啦
其實可能果類國家身女性地位低,好後生比人整大肚多
家長未必有呢個觀念呢種行為係不要得

但香港社工無可能唔知
東南亞文化係咁, 佢地係覺得童婚係好正常, 唔當係咩一回事
今次真心多謝就事件開po嘅連登巴打 令到大眾關淫
細路仔
人哋印尼社會好正常咋
女唔值錢
又不嬲興童婚嫁個啊叔
條矮撚幫手申請綜援上公屋咁是旦啦
10餘歲的兄長拍證據先係好野

捉到正依然有社工狗為行業形象死頂護短
如果無片班人的狡辯相信更精彩
連登仔成日屌報紙佬寫野斷章取義
呢家報紙佬寫咗一句咋
班連登仔就捉住呢句就好似解哂成件事,怒屌
會唔會係因為七橋同龍兄係同好呀
社工狗一向都係黑暗醜惡
唔敢post但Back up 定先
香港社福界可以為向政府r錢幫大陸人,南亞人搶公屋
累到香港基層自殺

香港社福界係品格誠信上不應獲得信任
我覺得佢冇咁醒
唔識del
唔覺自己錯
僥倖心態諗住唔理過兩日就冇人講
應該轉貼d難民
條死變態應該覺得相片係自己成就,戰利品唔delete
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞