涉非禮女童影私處 龍緯汶被捕

655 回覆
2781 Like 16 Dislike
好波
關於兒童色情物品的罪行
(1)任何人印刷、製作、生產、複製、複印、進口或出口兒童色情物品,即屬犯罪 ——
(a)一經循公訴程序定罪,可處罰款$2,000,000及監禁8年;或
(b)一經循簡易程序定罪,可處罰款$1,000,000及監禁3年。
(2)任何人發布兒童色情物品,即屬犯罪 ——
(a)一經循公訴程序定罪,可處罰款$2,000,000及監禁8年;或
(b)一經循簡易程序定罪,可處罰款$1,000,000及監禁3年。
(3)任何人管有兒童色情物品(除非在該兒童色情物品中他是唯一的色情描劃對象),即屬犯罪 ——
(a)一經循公訴程序定罪,可處罰款$1,000,000及監禁5年;或
(b)一經循簡易程序定罪,可處罰款$500,000及監禁2年。
(4)任何人發布或安排發布廣告宣傳品,而該廣告宣傳品所傳遞的訊息是某人發布、已經發布或有意發布兒童色情物品或該廣告宣傳品相當可能會被理解為傳遞該項訊息,即屬犯罪 ——
連登偵探好波
記得劉馬車拍片話撐硬呢條友
仲屌柒連登仔
有冇人過去佢 youtube 留言挑機
懷疑支持佢嗰班電腦都收埋唔少呢啲相
有冇網絡警察係度
清算埋呢班包你今年有得紮
搵到有相
即刻搵個錘仔dup爆部電腦啦
仲慢慢del
推到佢仆街
坐監
FBI is watching you
影相就影相

拍照就拍照

你邊撚度鄉下,死返去啦
民主派衰淫多,建制狗(兩頭蛇十一哥除外)就衰貪多。
小心下個到你啦…

XX報話齋:實捉到你
咁係佢自報定連登仔搵到

黑警做野咁快手既
CP 坐硬十碌
痴線,打正義工另有所圖真係好嘔心呢種人,唔好以為對d細佬好就以為無嘢,原來借機埋身真係要留意身邊種人
白鴿黨出黎話係政治逼害未?
cp呢味野真係全世界同一標準,完全唔手軟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞