涉非禮女童影私處 龍緯汶被捕

655 回覆
2781 Like 16 Dislike
挺龍人士消失哂
呢條仆街今次水洗唔清

有bk媽 覺得啲相冇問題
睇啲c9打字好撚辛苦
其實可能有好多連登仔撐戀童,連登最多就睇動漫睇上腦,中意蘿莉既隱性罪犯
估唔到條變態佬影d咁既相咁多人覺得無問題
話冇問題嘅
係唔係冇睇過佢扮結婚

抱細路都仲可以話家庭相
幻想結婚又點解釋
d post仍有負評..
好多連登仔好似劉馬車咁
喂 你老母買左位未呀?
咩呀?
你老母仲未比人拉呀?
還是比人拉左條氣唔順呀?
又話報? 唔報就幫你屋企短命種搵定位喇
我得閒會提下你架我驚你老母死果日你唔記得我呀
關注少數族裔權益的「香港社區發展網絡」總幹事龍緯汶,涉嫌非禮並向女童作猥褻行為,被控非禮、向十六歲以下兒童作猥褻行為和管有兒童色情物品等共5罪,今(24日)再被解往‪九龍城法院‬提訊。法庭將案件押後至6月26日再訊,被告繼續還押。

報稱社工的被告龍緯汶(44歲),應訊時一直低着頭,不發一言。

控方表示,警方已進行認人手續,受害人Y認不出被告,但Y的母親認出被告。另外,警方在上次提訊時提及有一名6歲的潛在證人,警方早前與該女童進行錄影會面,但她未能說出實質情況。警方又找到一名非華裔6歲女童疑是潛在證人,但女童父母要下周一(27日)才回港,所以申請押後案件至6月26日,以尋找其他潛在證人。裁判官批准控方申請,押後案件。

5項控罪指出,被告於前年某日在本港游泳池更衣室內,向16歲以下的女童X作出嚴重猥褻行為,以及於今年3月某日至4月26日期間,在‪旺角塘尾道永利工業大廈‬一單位內,兩度非禮X。

另外,被告被控於去年‪11月4日‬,在其荃灣住所內向16歲以下的女童Y作出嚴重猥褻行為;今年5月17日,在住所管有兒童色情物品,即19張兒童色情照片和一段兒童色情影片。
潛到三萬米
佢好有信心
你點解覺得我無報?

洗唔洗開個post搵多幾個人一齊報?
冇膽廢柴害老母唔敢自己報要人幫
唔係報完連cap張email都咁難下話

下星期同樣時間
再提提你幫短命種準備身後事
唔洗,一陣開個post全世界同我一齊報

兒登仔真係on9
報警撚又一陣

果日又扮撚哂有報原來唔撚敢

要人陪呀
人多報
黑警會做野先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞