涉非禮女童影私處 龍緯汶被捕

655 回覆
2781 Like 16 Dislike
如果哥哥無咁醒目,我相信其實入佢唔到。
聯絡警署啦
好哥哥
唔撚明wo
網上嘅po同呀哥and社工根本無關係
姐係呀哥比相社工後社工wfc???因為fb相5月1x日佢地重有一齊玩
社工到底做左d咩???
連登仔又記一功
仲蒙乜鬼
睇你身高就認到你啦
你仲優越啦
世人都誤解晒你
你係好人 最睇得清事實
簡直仲勁過神同先知
好醒呀
仲有 負評都搶住要 你仲唔係耶穌?
慢慢 j 你啲負評啦
大事化小小事化無
無報警等於無發生
無人問津就唔出聲
社工好野
緊係啦 做少樣嘛
都係個句啦,樣唔係直接關係,我唔敢話完全無關係,但一定唔係主因
就算好似你咁講,係父女又或者兄妹
都唔會有過份嘅身體接觸啦
加上條友唔係一張半張,係張張相都有身體接觸
就算唔係樣衰觀感一樣唔會「相對好咗」
唔好發夢啦 唔係吹水就唔該去差館落口供
屌你老母社狗
咁即係影裙底單嘢一直收埋左唔報警?
到有人出PO報左警
先即刻跳出嚟話有影裙底單嘢發生
乜撚都無做
可能已經叫阿哥del埋相 等於無發生過
社工平時做開報警撚架喎
樓上有人講藏有係5年 發佈就8年
唔記得邊個post 有巴打唔係識佢有料爆咩?佢去左邊
香港=日本文化?
印尼/回教=日本文化?

屌好撚偽善!
轉貼自另一個post

佢係個專門招呼南亞人既議員同乜春南亞人關注組成員,社工點會想得罪佢,要有case 社工先有得撈,呢d組長係佢地既「大判」,寫封信去上面政府反映吓南亞人問題,點樣照顧佢地,再開個會介紹吓社工可以點樣幫佢地,show d靚相比人睇吓幾咁和諧幾有成就,南亞人幾咁受益,介紹吓點樣防止南亞人犯罪,嘩有南亞人主動學廣東話。
就算唔加d社工人工都就起碼唔駛炒人,你估班友敢郁佢?多謝晒龍生關照過啦
咁你出到見仁見智咁無得玩啦
外國有老豆屌個妹家姐見到阻止屌撚埋佢,大鳩埋肚添,香港都有呢D人渣
包拗頸哂有得拗
點知啫 我又唔係社工
驚影響自己間社區中心聲譽掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞