涉非禮女童影私處 龍緯汶被捕

655 回覆
2781 Like 16 Dislike
FB大撚把呢D變態佬
點呀毒撚哥咁神心mon住曬呀
即刻負皮喎
個撚個似你挫敗狗咁有興趣睇CP咩
佢mon住個post 係咁負評?
戀童邊捨得 del 相,
一睇咁抱。隻手放邊。 下一步就搞幼女
抵啦,食屎狗做埋d痴線野
十成係死廢青
唔好漏左呢條柒頭
做乜撚野每個comment都有一個負皮
間唔中一兩張都算, 問題果條友fb同ig九成都係呢d相你都夠膽話無問題?
完全封鎖佢算把啦
究竟你有冇睇過啲相?
床照訓係度都冇問題?
而家新聞話影埋女仔私處呀仆街
如果你覺得冇分別你千奇唔好出街害人唔該
大家今次真係要畀啲掌聲自己!
一係佢呢啲想法已經根深蒂固 一係佢喺度死雞撐飯蓋
無論邊樣都無謂同佢拗
圖呢
消息指,龍緯汶在4月26日一個活動上,跟印尼裔的三兄妹接觸,期間龍抱著年約7至8歲的其中一名妹妹走入洗手間,掀起女童裙底並拍照,有關情況被10餘歲的兄長目擊,並從旁拍下證據照片,之後兄長向其他社工提及事件。至5月15日有人就事件報警。
好嘔心,條友真係心理有問題,小朋友真係好慘,傷害跟一世
警方電子報案中心於5月15日接獲報案,指一名男子涉嫌於不同場合向一名兒童作出不必要的親密行為。西九龍總區刑事總部重案組人員接手調查案件,經深入調查後,今日上午約8時在荃灣區拘捕一名44歲姓龍本地男子,涉嫌非禮及製作兒童色情物品。他現正被扣留調查。消息指,龍緯汶在4月26日一個活動上,跟印尼裔的三兄妹接觸,期間龍抱著年約7至8歲的其中一名妹妹走入洗手間,掀起女童裙底並拍照,有關情況被10餘歲的兄長目擊,並從旁拍下證據照片,之後兄長向其他社工提及事件。至5月15日有人就事件報警。

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20190517/59612104

阿哥好醒
好撚變態
哥哥好波,不過記得話埋俾深水埗既其他南亞世叔伯聽

佢地會伸張正義
可能阿哥都開始大個,知道呢啲野有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞