涉非禮女童影私處 龍緯汶被捕

655 回覆
2781 Like 16 Dislike
CCTVB有報
TVB:
協助在港少數族裔的「南方民主同盟」主席龍緯汶,涉嫌非禮女童及製作兒童色情物品被捕。

44歲龍緯汶晚上由警方帶返他的辦事處調查,並帶走證物。警方稱前日接獲報案,指龍緯汶涉嫌在不同場合,向一名兒童作出不必要親密行為。

據了解初步調查懷疑他非禮一名七歲的少數族裔女童,及拍攝女童半裸照。

「護苗基金」發聲明指,任何組織向兒童提供服務時,有責任確保不會傷害兒童。而從網上龍緯汶跟兒童的合照,看到有很多不必要身體接觸,認為絕對不能接受。
呢班人中最嘔心係話自己中立條撚樣
想扮眾人皆醉我獨醒 但係又帶頭盔扮中立
正一食屎狗
變撚態
竟然無話佢係民主派
龍緯汶 James Lung:
旺角 10月禮物墟 - 有空就來坐一下啦!

日期:2018年10月27日星期六
時間:下午2-5時(共3小時)

隨便揀二手東西,包括:衣服、家具、玩具、書藉等回家

地點:
旺角塘尾道54-58號永利工業大廈11樓1105室

https://www.wastereduction.gov.hk/mobile/tc/quickaccess/vicinity.htm?collection_type=outlet&material_type=all&district_id=5

龍緯汶文化藝術國際交流協會 - 九龍旺角塘尾道54-58號永利工業大廈11樓1108室
我都咁話 寧願怪錯好人好過
仲有第一個揭發嘅美麗新香港
有口話人
溝唔到女咪叫雞lor
點解要搞細路
咁嘅身高, 雞都笑鳩佢啦
之前好似有個智障學校院長搞啲弱能人士
其實好無大規模查下呢班人
要坐幾多碌
有無私處圖先
負皮人咁快放返出黎啦咩?
八卦起一起你低,絲打保重
觀感會唔同 如果係用古生d相key龍生個頭落去 的確影響觀感

但用龍生d相key古生個頭落去 就算幾令仔都好一樣係好撚唔正常 動作而常親密 隻手都放係唔應該既位置 所以用龍生d相key古生個頭上去 老實講對觀感冇影響

明冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞