[會員示愛]NBA 2018-19 PLAYOFFS討論區(61)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
btw 岩岩醒起拓最後用一高四矮收局
有冇巴打有引象 Green做pick既時候係咪永遠都係個高佬守pick而唔係個四號位?
如果係Turner守pick點解唔可以真係直接換?搵個矮既四號位守Curry會有咩問題

定係我記錯啲咩,我呢家係街冇footage睇唔返
我覺得 KD,Harden 同 MDA 呢三個好慘

Kyrie 本人2K19入面mycareer 件衫
呢段係打完箭game6講既 果場無kd唔驚就假啦
J死未
不了

1號位佢又唔識打,要牙ball 好過,2號位又太矮,佢打法岩打第六人多
屌on9
咁一開始走黎做咩
唔係想Harden key波,係想佢同隊友跑個off ball出來拎波睇下有冇mismatch可以畀佢食
而家我皇回緊塘
要irving呢d可以幫佢拎波打晒一段時間既仲好啦
我皇就可名正言順咁企係一邊睇波回氣
枉smart仲幫艾榮講好說話
https://www.youtube.com/watch?v=BhuHltaEPk4
smart先係真大佬 識得鼓勵同支持隊友
本身就咁轉LAL,我覺得都無咩野
依家佢留定轉,我都希望TD Garden噓到佢仆街
on9當有趣
好似中學生離家出走咁啫
湖d yc好過騎既tt jr囉
The Washington Wizards have been granted permission to discuss franchise’s President of Basketball Operations job with Denver Nuggets President Tim Connelly, league sources tell ESPN. Meeting is expected this week. @wojespn

https://mobile.twitter.com/wojespn/status/1129249484192526336
即係要ball做fisher
過半場俾波
家庭籃球
契弟籃球
以後反kaiv
個腦得十幾歲
可能榮叔致敬緊占士 學佢玩decision 出走再回家再出走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞