[我喺後面同人駁緊火,你話cap就cap呀?] World of Tanks #008

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
E 100
使用 12,8 cm Kw.K. Ausf. E 取代 12,8 cm Kw.K. 44 L/55 炮管 (砲彈傷害: 530/530/670 血量)
修改 15 cm Kw.K. L/38 炮管 (E 100 炮塔) 的瞄準時間:2.9 → 2.7 秒
改進炮塔裝甲

IS-4
使用 122 mm D-25TS 取代 122 mm D-25T gun (砲彈種類: AP 彈、APCR 彈、HE 彈; 穿透值: 175/217/61 毫米) 將有以下參數:
砲彈種類: APCR 彈、HEAT 彈、HE 彈
穿透值: 217/270/61 毫米
炮管擴散度:0.44 公尺
降低移動時的擴散度:28%
降低車身迴轉的擴散度:28%
修改車身迴轉速度:26 → 30 度/秒
修改 122 mm M62-T2 炮管的擴散度:0.38 → 0.42 公尺
降低 122 mm M62-T2 炮管 (IS-4M 炮塔) 炮塔迴轉的擴散度:25%
修改 122 mm M62-T2 炮管的裝填時間:12 → 11.5 秒
修改 122 mm M62-T2 炮管的瞄準時間:2.9 → 2.5 秒
修改炮塔迴轉速度:22 → 25 度/秒
改進車身和炮塔裝甲
progetto 46係pay to win車
兩部都buff過嚟
多返人玩
咁都唔扣血
金車勁好多上次nerf掹走咗快填
46 直接扣翻10% 變相buff
上彈時間明顯快過銀車

十級場少咗勁多人玩意中
主要打完之後上彈太慢
垃圾 炮控差
正面得嗰250幾
上金彈爽穿
感覺上澳洲Server玩家好似普遍比香港Server差
七階場都仲係成日遇到全場一片紅
其實係 仲要未計anz可以打bot
反而低階打得太多弱智(bots)令到自己成長唔到
對手唔強 你唔會勁
佢哋長年都係得600人
係得而家聖誕活動先至1000
洗鬼成長咩
一世淨係玩1-2階
有時佢auto連入anz但我唔知
打一場心諗啲人點架可以咁廢先發現入咗anz
試下唔好auto
打完上彈慢真係硬傷
所以架bossaxxxxxx法國野先咁勁
兩炮750又搵下一架
bossaxxxxxx
永遠都唔識串呢部嘢

btw呢部嘢真心煩
可以當做半部輕坦但枝炮就高傷
你叫我百夫長,panther II情何以堪
想問下lihkg今次會唔會打公會戰,如果有想問有咩條件先可以join
no
識玩遊撃屈過薯仔46
全金重屈

偽中真輕
開場跑步快過好多輕坦添
最快14秒一飛490 打光要18秒 內填4秒
youtube睇片dispersion壓到0.29一樣地瓜炮
dpm十階唯一一台below 2000

T57 表示
暴風佢佢8階架喎
sorry wrong quote
Rinoceronte
以前未nerf果時 standard b絕對上位車 玩黑槍好勁架 高穿高傷 算準 想連射就連射 近戰就短時間玩換血
點知一改變到廢產車級 reload 準度 nerf晒 本身又脆皮
好彩改前M左加研埋tier 10 改後玩左幾場就封印 廢到唔想玩
之前抽到p46 當升完條線
p44 升到standard b 冇心機買
好玩自動裝填得返IS-3A
全清上彈仲快 不過要上紫裝
炮控太差 玩唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞