[我喺後面同人駁緊火,你話cap就cap呀?] World of Tanks #008

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
GW Tiger勁架咩? 見美國SPG多
國服鋼鐵長城一直有的BUG就是日本車進入戰鬥有一定機率開局翻車,這個BUG至今沒有修復。

原來国服係咁
德國炮車勁呀
除左機動差轉唔到線其實都幾勁
btw arty死全家
IAMMAUERBRECHER2020 MAUERBRECHER(VK.168)
IAMELCEVEN2020 ELC EVEN 90
IAMSTRVS12020 STRV. S1
IAMSOMUA2020 SOMUA SM
IAMTS52020 TS-5
IAMKJP1052020 KANONENJAGDPANZER 105
IAMLOWE2020 LÖWE
IAM50TP2020 50TP PROTOTYP
IAMM41902020 LEKPZ M 41 90 MM
IAMLT4322020 LT-432
IAMPROGETTO2020 PROGETTO M35 MOD 46
IAMSKORPION2020 RHM SKORPION G
IAMT26E52020 T26E5
IAMM4492020 AMX M4 MLE. 49
IAMTURTLE2020 TURTLE MK. I
From 巴哈

可以去商店入代碼攞五場試用 (frontline都得)
然後商店都會有得買
如果想而家入手P46/50TP,可以一戰
你唔係唔收人啦,我想Join
係唔係
真心建議入Discord
再唔係既你係到留返個id都ok
首先要知道你username
我username係GwongFukFeungGong_5DN1L
不過其實我唔知入左公會有咩用
GwongFukHeungGong_5DN1L 先岩
冇撚用 用嚟圍威喂
利申 小圈子
https://discord.gg/mnZuJuZ

如果想搵人一齊玩就入黎
唔係既話入公會就多左隻連狗係個車身到
唔係連豬咩

呢架神車黎,正面冇弱點
恰傻仔就得
識玩既都會打穿你
聽講好易ammo rack
Lansen C 如何
正正常常 有機動冇甲 偷炮流玩法
利申 2月個陣係黑市買左
每日打3埸pve

有無人更新左 1.9.0.1 Road to Berlin 個 patch 之後就 latency 好勁?
Lag 下 Lag 下屌你老母
由大陸仔黎個陣已經開始lag
因為個ser頂唔順突然間多左一萬人在線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞