[我喺後面同人駁緊火,你話cap就cap呀?] World of Tanks #008

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
個server係咁紅燈

上年年中先玩返wot
諗住Super heavy揀架歡樂啲嘅玩
點知越升越伏
揀着架擺完角都冇用嘅
依隻GAME既Super heavy都係垃圾
Maus都起碼可以擺下角
Type 5 正面咁多角度
對線好可悲
點擺都有塊 flat嘅280
由佢nerf左支HE炮
我好似淨係玩左1埸
打PVP 想爽既
建議都係跟版本走
所有GAME都係咁架啦

我自己都有廢既愛車
但係開得出黎就預左比人屌打
想對線有來有往啫
舊版有幾屈都好啦
一下nerf 到咁有啲誇張
尤其睇見E100 本身好用過 Type 5都有得 buff

強勢車性能太壓倒性
隻game就好單調
好似十階輕坦,已經係銅鑼灣只有一個浩南狀態
有冇人做緊潑水節任務
都幾難十日內做哂
最難係reset 199分
根本冇可能
打2萬基礎經仲簡單
進度仲係零
forum冇人屌鳩WG搞個cosmetic reward都搞到咁爛
垃圾驚冇人挽

琴晚半夜終於過左9999 spot dmg
base defend 199pt 係咪即係叫人同bot打
今晚終於打潑水節#6
買左tier3 td扮傻/搏同bot打.. 似乎唔work
正諗住上fb page屌鳩wg之際....
突然發現個任終於改左
屌中文版公告咩叫重新安置四部車
Remove就用移除啦屌,睇左我勁耐
咁個4架10階又唔係del左佢
只係唔洗你research去解鎖佢地
終於完成哂潑水節任務
今次之所以返黎自虐係衰在睇到fb post, 被個潑漆skin吸引左
總共打左~190場

(冇人想知):
打偵察任用左Type 64, 其次M56 Scorpion同AMX 12t
打阻擋傷害用Lowe
打傷害用Lowe, T-10, T30
打經驗用Lowe, T-10, Matilda

以下係小器榜(成日被佢地恰), 感覺已經係佢地天下:
HT: 53TP/ 50TP
MT: Bourrasque/ Progetto/ Standard B/ UDES 16
LT: 輪車

Strv, M44, M40, GW Tiger 之類都仲keep到優勢, 冇咩感覺, 玩得HT預左
VK 100.01P, 大細Maus都已經冇以前咁可怕

廢UP完畢, 冇咩事我返出去做野先
反抗唔到就加入佢地啦
1.9

TS-5
而家好唔鍾意玩無炮塔TD
冇頭td先係男人既浪漫
但係閪起上嚟真係好閪
x4 週末狂歡又黎啦! woohoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞