[我喺後面同人駁緊火,你話cap就cap呀?] World of Tanks #008

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
有冇背景音樂?有Link嗎?
https://aslain.com/index.php?/topic/13-aslains-wot-modpack/

試下依個modpack 睇下有冇你想要既野
今次買車個折去到幾時?
依家買車有折

查官網新聞應該唔係活動了
唔知點解80%off
隱約記得好耐之前有個活動獎勵可以揀車打折, 應該係呢個原因了
記得當時揀其中一架係中國痴漢坦克, 個折仲係度, 100%off
睇完GuP finale專程回坑解ARL44
原來雙管炮都出埋加下
舊年聖誕活動
今年冇左折扣
聖誕抽箱已經有金車啦
其實唔係好勁

你比人開到光 怪得邊個?

你比人開到光 怪得邊個?
比同級八級重坦算勁wo
無炮控係死罪黎
果四條女recruit左個頭像係點
要揀女了
10lv車係咪有時會有折 升哂113同架5A 一架成600萬 買一架都破產
原來對上次玩holiday ops已經係前年既事
當年女crew只係普通女樣, 仲記得臨last day肝到4點
同埋唔識用碎片機 怕蝕
今年部碎片機靚好多user-friendly好多, 㩒幾下就明, 個cost同result都好清楚

不過近年WG愈黎愈少10階車特價
我都積左5架10階未買
但係依個活動愈黎愈難儲到成套
第一年 251 -> 313 -> 380
基本上你焗你課金
今年仲要有唔少FD係75抽+25抽都齊唔晒4套風格
垃撚圾
而且個活動Nerf到得返+50%銀幣
exp/fe/crew exp 加成要你指定先加到
琴晚睇QB stream, 佢都係要玩碎片機儲全套
明明好多碎片都要計下點換先抵
又咁, 今次都係cosmetic為主, 唔同以前抽59式
0課玩家頂多齊一套
如果講獎品
其實入面D車又唔係話係必需
反而係整體收入比你平時高好多
我今次75抽 中2架新金車 50日P帳 4萬金 2百萬銀
講緊既係99$USD
但如果你就咁係禮品店用99美
淨係買到25000金
咁相對上抽箱係抵既
D金你唔大洗都夠你用成年
最少夠你買一年P帳仲有幾千金淨返比你拆裝整CREW
Btw 今年架703v2同e75ts其實好撚廢 已經唔想拎出黎玩
想問下課金既話係咪都係跟官方課最平
新手最近玩返

好玩唔玩走去練Tiger I
你已經錯過左聖誕75抽的時機了
垃圾WG將CWE推遲成個月
科技書入面有邊架金車係勁d,有一萬金幣,想買架金車玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞