[我喺後面同人駁緊火,你話cap就cap呀?] World of Tanks #008

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
+1
仲諗緊課唔課
無計

自從出金車蠍g同defender之後

金車已經唔再比銀車廢

師兄拎到幾多年紀念
一堆加值 2號之後係蘇聯雙管砲重坦之後

留番到時衝

我玩咁多年

啲10階車買黎擺

1場都無打過
20號之後打少個0
做乜咁撚睇唔開課依隻垃圾驚
本身都想買部百夫長5/1(我真係好撚鍾意centurion),見到抽箱又有金幣攞,咪試吓囉

抽完箱有2萬3金幣,留返嚟買金幣車
我最初玩開E100同德國TD WT嗰條,當時仲有WTE100,換成新車後就唔想玩,就一直玩返8,9階嗰兩部,雖然係裸跑又慢但枝炮真係勁正

目前玩緊百夫長線,買咗部7/1但唔敢揸白板車出去,9階車用枝20磅炮真係

最近仲玩埋challenger,除咗個頭大隱蔽低其實都幾好玩,7階已經有32磅炮,而且本身17磅炮都好屈
其他車有GW panther, T-34-85, Panther II,但都冇動力玩上去
有時揸部5階Pz. IV冇腦105都好好玩
嘩 wt100好耐了

百71睇qb開白板都係伏
但10階ax個外觀係型

challenger buff過
但8階個縮圈偏耐

t34-85練上去 430u同140都勁

低階有buff過血量
無以前105轟落去咁爽

今晚再打聖誕任 好想要銀車折扣
真係好耐
當時仲有部fv215b (183)
依家部FV4005又大又簿好好打

同埋我記得以前百夫長係冇AX,10階係FV4202
唔知邊次更新就改咗,FV4202變8階金幣車

但到時部AX大概都係買嚟擺

有一段時間AX幾勁,而家唔知
但7/1手感係幾好架喎
好多MK車走黎走去 扮曬刺客
屌垃圾ferdinand要點玩
平地就擺重坦防守補位

逆擺出去

唔好怕換砲

做到1砲換1砲就已經做到本份
逆擺啲人識打前面斜角位,再唔係就直接上金打臉
白板車得枝88炮,引擎又廢(冇玩過虎P)
枝短105又唔準
8階場先敢上前線,有9階/10階即刻縮返入去#please#mou
同JPanther兩個世界,早知當初玩JPanther II升上去#please#
無計 德國車嘅裝甲係舊設計

主要用黎對付同階或低階

講緊is-3嘅225已經係頂班嘅年代

(8.8虎望下你 講你廢呀

所以預對面上金必穿嘅情況下

用頂128砲時

要確保換砲成功

白板8.8印象係虎1枝砲?

咁就要靠dpm做斷腳

無裝甲就用埋血量

對比isu多300血

擺防守轉角等人到

要做主攻就一定虧
話說大家點睇玩家評價?
官方個評分好似冇人理
睇巴哈個個都講要睇wn7 wn8嗰啲
上網search自己只係average(wn7)/above average (wn8)
想問點先叫合格?
nobody cares
75箱得GSOR?
8.8虎當年成日見,台仔話係打錢神車
最近玩連影都唔見

係呀白板炮係88/L71
穿深勉強夠用,但Alpha得280,中坦都多過你

唯有靠呢排有經驗up快啲打到用128炮
係呀,仲有啲低階玩具車,應該還好,只係冇車組成員
有時見到一開場就有人話輸咗有啲在意咁,好驚累全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞